Showroom - Kitchn.dk - Aulum

Velkommen til ...

Vores showroom. Vi holder til i det midtjyske, nærmere betegnet midt i mellem Herning og Holstebro i byen Aulum. På Vævervej 33 har vi indrettet den ene halvdel af vores kontor faciliteter til et showroom. Her præsenterer vi et lille men repræsentativt udsnit af vores sortiment, og du kan med fordel komme forbi og vurdere både skuffer, bordplader samt lågefronter og selvfølgelig spørge os til råds og få et skarpt tilbud, hvis du måtte ønske det.


Vores showroom

Og kontor ligger i umiddelbar forlængelse af vores fabrik og produktion som holder til på den samme adresse. Vi har dermed glæde af en stor fleksibilitet, der betyder at vi med kort varsel kan løse specialopgaver både til private men også til større opgaver. Vi siger sjældent nej til en opgave, og vi har en af de absolut hurtigste leveringstider i branchen på specialopgaver. Standard produkter producerer vi løbende og lagerfører på samme adresse, hvilket betyder at hele vort grundsortiment kan leveres på ca. 3-5 arbejdsdage.

Hvad og hvornår

Vi har pt. udstillet fire flotte køkkener, seks badeværelser, et bryggers samt forskellige reoler. Vi har også lavet et garderobe afsnit, hvor du kan vurdere både de traditionelle garderobeskabe og de meget populære skydelåger, som fås i flere varianter. Der er selvfølgelig mulighed for at se prøver af alt i vores sortiment, så er grebet, bordpladen eller f.eks. lågen du ønsker ikke lige opstillet, ja så kan du stadig se og mærke en reel prøve.

KIG IND - Vi har åbent dagligt mellem 9.00 og 15.30 i både kontor og showroom, men måtte du ønske at besøge os uden for dette tidsrum, så kontakt os på tlf: 97430500 eller mail: info@kitchn.dk og vi vil gøre alt for at arrangere et møde med dig, der kan passe ind i dine planer. Selvom du vælger at komme i vores åbningstid, må du gerne melde din ankomst. Så er vi sikre på at være klar til at servicere netop dig, med frisk kaffe på kanden!

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven