Showroom - Kitchn.dk - Aulum

Velkommen til ...

Vores showroom. Vi holder til i det midtjyske, nærmere betegnet midt i mellem Herning og Holstebro i byen Aulum. På Vævervej 33 har vi indrettet et showroom i direkte forlængelse af vores kontor og produktion. Her præsenterer vi udvalg af vores løsninger til køkken, bad, bryggers og garderobe samt prøver på alle bordplader og lågefronter.  Du kan naturligvis også spørge os til råds og få et skarpt tilbud.


Vores showroom

Vores showroom ligger i umiddelbar forlængelse af vores kontor, fabrik og produktion, som holder til på den samme adresse. Vi har dermed glæde af en stor fleksibilitet, der betyder at vi med kort varsel kan løse specialopgaver. Vi siger sjældent nej til en opgave, og vi har en af de absolut hurtigste leveringstider i branchen på specialopgaver. Standard produkter producerer vi løbende og lagerfører på samme adresse, hvilket betyder at hele vort grundsortiment kan leveres på ca. 3-5 arbejdsdage.

Hvad og hvornår

Vi har pt. udstillet fire flotte køkkener, seks badeværelser, et bryggers samt forskellige reoler. Vi har også lavet et garderobe afsnit, hvor du kan vurdere både de traditionelle garderobeskabe og de meget populære skydelåger, som fås i flere varianter. Der er selvfølgelig mulighed for at se prøver af alt i vores sortiment, så er grebet, bordpladen eller f.eks. lågen du ønsker ikke lige opstillet, ja så kan du stadig se og mærke en reel prøve.

KIG IND - Vi har åbent alle hverdage mellem 9.00 og 15.30 i både kontor og showroom, men måtte du ønske at besøge os uden for dette tidsrum, så kontakt os på tlf: 97430500 eller mail: info@kitchn.dk og vi vil gøre alt for at arrangere et møde med dig, der kan passe ind i dine planer. Selvom du vælger at komme i vores åbningstid, må du gerne melde din ankomst, så vi er klar til at tage imod dig med friskbrygget kaffe.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven