Showroom - Kitchn.dk - Valby

Velkommen til ...

...vores showroom i Valby. På Valby Langgade 211, har vi indrettet et hyggeligt lille ubemandet showroom, hvor vi præsenterer et udsnit af vores sortiment. Idéen er, at du kan komme forbi og se/røre ved produkterne, inden du bestiller på nettet. Det kan være en fordel at vurdere skuffer, bordplader og låger, så man ikke bliver overrasket over det, man får leveret. Vi har mange produkter udstillet i vores showroom, men som minimum altid vareprøver af hele sortimentet. Du kan også ringe og spørge os til råds og få et skarpt tilbud, hvis du ønsker det.

Hvad og hvornår

Vi har udstillet både køkken og badmiljøer, så du har en fair mulighed for at vurdere vores kvalitet. Der er endvidere komplette prøver af følgende produkter: låger, greb, bordplader, skuffer og diverse skabsindretning.

KIG IND - Vi har åbent dagligt mellem 8.30 og 15.30 i vores Valby showroom. Det er dog ubemandet, derfor skal du blot ringe på tlf. 97 43 05 00, så låser vi op pr. telefon. Måtte du ønske at besøge os uden for det normale tidsrum, så kontakt os på tlf. 97 43 05 00 eller mail: info@kitchn.dk og vi vil gøre alt for at arrangere åbning af døren, der kan passe ind i dine planer.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven