Showroom - Kitchn.dk - Valby

Velkommen til ...

...vores showroom i Valby. På Valby Langgade 211, har vi indrettet et hyggeligt lille ubemandet showroom, hvor vi præsenterer et udsnit af vores sortiment. Idéen er, at du kan komme forbi og se/røre ved produkterne, inden du bestiller på nettet. Det kan være en fordel at vurdere skuffer, bordplader og låger, så man ikke bliver overrasket over det, man får leveret. Vi har mange produkter udstillet i vores showroom, men som minimum altid vareprøver af hele sortimentet. Du kan også ringe og spørge os til råds og få et skarpt tilbud, hvis du ønsker det.

Hvad og hvornår

Vi har udstillet både køkken og badmiljøer, så du har en fair mulighed for at vurdere vores kvalitet. Der er endvidere komplette prøver af følgende produkter: låger, greb, bordplader, skuffer og diverse skabsindretning.

KIG IND - Vi har åbent dagligt mellem 8.30 og 15.30 i vores Valby showroom. Det er dog ubemandet, derfor skal du blot ringe på tlf. 97 43 05 00, så låser vi op pr. telefon. Måtte du ønske at besøge os uden for det normale tidsrum, så kontakt os på tlf. 97 43 05 00 eller mail: info@kitchn.dk og vi vil gøre alt for at arrangere åbning af døren, der kan passe ind i dine planer.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven