Skab jeres eget frirum med drømmekøkkenet!

Det er lidt med køkkener som med bryllupper og fredagsguf; alle har deres helt personlige drømmeversion...

Køkkenet er der, hvor vi møder hinanden i øjenhøjde og fortæller om vores dag. Det er her, vi hver dag oplever et  frirum med vores kære og deler livets små og store øjeblikke. Køkkenet er ofte rammen for det familiære aspekt, og giver de små øjeblikke muligheden for at triumfere og vokse sig til noget større med tiden.

Der kan være mange gode grunde til at bygge jeres eget køkken ud over at du er sikker på, at I får præcis det resultat, I ønsker:

 • Færdigt på få dage
 • Undgår byggerod
 • Fremstår som 100% nyt
 • Koster kun halvdelen...

 • Billedet indeholder info v. "mouse over"  Hvordan?

  Det er svært at designe noget, man ikke ved, hvordan skal se ud.  

  Læs nogle boligmagasiner, søg på nettet og tag måske ud og besøg nogle køkkenbutikker, så får du på den måde en bedre fornemmelse for, præcis hvordan jeres slutresultat skal se ud.

  Uanset om du er kunster, fodboldspiller eller i det her tilfælde designer, så har du brug for inspiration.

  Hvad?

  Overvej hvilke funktioner, som er vigtigst, og hvor meget plads, de optager, da mulighederne for at kombinere skabe, underskabe, hylder etc. er mange.

  Husk at afsætte god bordplads omkring køleskab, vask og kogeplader. Et tip er at tænke over afstanden mellem køleskab, vask og kogeplader, da en stor del af arbejdet foregår her.

  Det er altid en balance mellem plads og funktioner, så overvej hvad netop jeres konkrete behov er?

  Hvor meget?

  Mindre end spidsen af en jetjager, gør bestemt ikke noget, så det er en god ide fra start at lægge et budget over, hvor meget det må koste. En tommelfingerregel siger, at du skal afsætte 10% til uforudsete udgifter.

  Husk at undersøge eventuelle udgifter til hårde hvidevarer og løn til fagfolk, og indhent gerne tilbud fra flere forskellige håndværkere, så du får en fornemmelse af markedet.

  Husk - vi hjælper dig gerne gennem hele processen, endda ganske gratis ... Læs mere her


  God fornøjelse !

  - At designe og bygge drømmekøkkenet er at give sin families drømme en plads til udfoldelse...

  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven