Skab jeres eget frirum med drømmekøkkenet!

Det er lidt med køkkener som med bryllupper og fredagsguf; alle har deres helt personlige drømmeversion...

Køkkenet er der, hvor vi møder hinanden i øjenhøjde og fortæller om vores dag. Det er her, vi hver dag oplever et  frirum med vores kære og deler livets små og store øjeblikke. Køkkenet er ofte rammen for det familiære aspekt, og giver de små øjeblikke muligheden for at triumfere og vokse sig til noget større med tiden.

Der kan være mange gode grunde til at bygge jeres eget køkken ud over at du er sikker på, at I får præcis det resultat, I ønsker:

 • Færdigt på få dage
 • Undgår byggerod
 • Fremstår som 100% nyt
 • Koster kun halvdelen...

 • Billedet indeholder info v. "mouse over"



  Hvordan?

  Det er svært at designe noget, man ikke ved, hvordan skal se ud.  

  Læs nogle boligmagasiner, søg på nettet og tag måske ud og besøg nogle køkkenbutikker, så får du på den måde en bedre fornemmelse for, præcis hvordan jeres slutresultat skal se ud.

  Uanset om du er kunster, fodboldspiller eller i det her tilfælde designer, så har du brug for inspiration.

  Hvad?

  Overvej hvilke funktioner, som er vigtigst, og hvor meget plads, de optager, da mulighederne for at kombinere skabe, underskabe, hylder etc. er mange.

  Husk at afsætte god bordplads omkring køleskab, vask og kogeplader. Et tip er at tænke over afstanden mellem køleskab, vask og kogeplader, da en stor del af arbejdet foregår her.

  Det er altid en balance mellem plads og funktioner, så overvej hvad netop jeres konkrete behov er?

  Hvor meget?

  Mindre end spidsen af en jetjager, gør bestemt ikke noget, så det er en god ide fra start at lægge et budget over, hvor meget det må koste. En tommelfingerregel siger, at du skal afsætte 10% til uforudsete udgifter.

  Husk at undersøge eventuelle udgifter til hårde hvidevarer og løn til fagfolk, og indhent gerne tilbud fra flere forskellige håndværkere, så du får en fornemmelse af markedet.

  Husk - vi hjælper dig gerne gennem hele processen, endda ganske gratis ... Læs mere her


  God fornøjelse !

  - At designe og bygge drømmekøkkenet er at give sin families drømme en plads til udfoldelse...

  OM KITCHN.DK

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven