Skabe på specialmål

Vi kan også special-fremstille skabe og tilbehør hos kitchn.dk !


Rygmarvsrefleksen hos mange forbrugere er, at nethandel kun kan bruges til standardiserede produkter. Antagelsen er egentligt forståelig nok, idet nethandel er domineret af spil, tøj, sko og forbrugerelektronik. Ikke desto mindre er det en stor misforståelse, idet en stor del af vores egenproducerede produkter kan tilpasses på millimeter, når man køber køkken, bad, bryggers eller garderobe hos kitchn.dk.

Ønsker du at høre, om netop det produkt du søger, kan laves på specialmål, så kontakt vores konsulenter.

Specialtilpasset korpus

Kitchn.dk har gennem snart mange år solgt køkken, bad, bryggers og garderober til danske hjem og er derfor gennem tiden stødt på mange forbrugere, som er blevet overrasket over at vi kan tilpasse produkterne helt efter kundens ønsker.

Mange rum – specielt i ældre byggeri – har mål, som ikke lige går op i 10 cm spring - som standard elementer typisk leveres med. Derfor kan bredden på de enkelte elementer bestilles tilpasset. I den forbindelse skal man huske på, at skabe i specialbredde kræver, at hylderne i skabet også skal tilpasses efter mål.

Du kan også tilpasse dybden på dine skabe, hvis du har en niche, hvor skabet skal passe ind - eller hvis du har et smalt rum, hvor der ikke er plads til skabe i fuld dybde.

Højden kan ligeledes tilpasses efter mål på fabrikken, så kanter, samlinger og boringer har den samme høje kvalitet som på standardprodukterne. Nogle vil sikkert tænke, at man ”da bare selv kan skære de forskellige komponenter til i mål”, men den erfaring som kitchn.dk’s medarbejder sidder med viser, at det kan være en svær øvelse.

Hvis ikke man har både værktøj og håndelag bliver det ofte synligt og – endnu værre – skævt, hvilket man måske godt kunne leve med, hvis blot ikke montering af skuffer, låger og hvidevarer bliver næsten umulig.

Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har brug for skabe i specialmål

Fronter i specialmål

Har du fået tilpasset dine korpus til specialmål, har du med stor sandsynlighed også behov for fronter i specialmål. Her har vi mulighed for at lave vores melamin-fronter i specialmål: Plano hvid, Basic grå, Cleveland hvid, Cleveland sort, Cleveland grå eg og Cleveland natur eg.

Kitchn.dk’s medarbejdere sidder klar til at hjælpe med at få konstrueret alle kundetilpassede skabe og moduler. De kan samtidigt rådgive i, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre, og hvad der giver den bedste løsning – både æstetisk og funktionelt. Så kundetilpasset på millimeter er også en mulighed på nettet – i hvert fald hos kitchn.dk.

Kontakt os på info@kitchn.dk eller tlf. 97 43 05 00!

Skal du bruge standard skabe eller øvrigt tilbehør kan det findes her

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven