Skabe på specialmål

Vi kan også special-fremstille skabe og tilbehør hos kitchn.dk !


Rygmarvsrefleksen hos mange forbrugere er, at nethandel kun kan bruges til standardiserede produkter. Antagelsen er egentligt forståelig nok, idet nethandel er domineret af spil, tøj, sko og forbrugerelektronik. Ikke desto mindre er det en stor misforståelse, idet en stor del af vores egenproducerede produkter kan tilpasses på millimeter, når man køber køkken, bad, bryggers eller garderobe hos kitchn.dk.

Ønsker du at høre, om netop det produkt du søger, kan laves på specialmål, så kontakt vores konsulenter.

Specialtilpasset korpus

Kitchn.dk har gennem snart mange år solgt køkken, bad, bryggers og garderober til danske hjem og er derfor gennem tiden stødt på mange forbrugere, som er blevet overrasket over at vi kan tilpasse produkterne helt efter kundens ønsker.

Mange rum – specielt i ældre byggeri – har mål, som ikke lige går op i 10 cm spring - som standard elementer typisk leveres med. Derfor kan bredden på de enkelte elementer bestilles tilpasset. I den forbindelse skal man huske på, at skabe i specialbredde kræver, at hylderne i skabet også skal tilpasses efter mål.

Du kan også tilpasse dybden på dine skabe, hvis du har en niche, hvor skabet skal passe ind - eller hvis du har et smalt rum, hvor der ikke er plads til skabe i fuld dybde.

Højden kan ligeledes tilpasses efter mål på fabrikken, så kanter, samlinger og boringer har den samme høje kvalitet som på standardprodukterne. Nogle vil sikkert tænke, at man ”da bare selv kan skære de forskellige komponenter til i mål”, men den erfaring som kitchn.dk’s medarbejder sidder med viser, at det kan være en svær øvelse.

Hvis ikke man har både værktøj og håndelag bliver det ofte synligt og – endnu værre – skævt, hvilket man måske godt kunne leve med, hvis blot ikke montering af skuffer, låger og hvidevarer bliver næsten umulig.

Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har brug for skabe i specialmål

Fronter i specialmål

Har du fået tilpasset dine korpus til specialmål, har du med stor sandsynlighed også behov for fronter i specialmål. Her har vi mulighed for at lave vores melamin-fronter i specialmål: Plano hvid, Basic grå, Cleveland hvid, Cleveland sort, Cleveland grå eg og Cleveland natur eg.

Kitchn.dk’s medarbejdere sidder klar til at hjælpe med at få konstrueret alle kundetilpassede skabe og moduler. De kan samtidigt rådgive i, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre, og hvad der giver den bedste løsning – både æstetisk og funktionelt. Så kundetilpasset på millimeter er også en mulighed på nettet – i hvert fald hos kitchn.dk.

Kontakt os på info@kitchn.dk eller tlf. 97 43 05 00!

Skal du bruge standard skabe eller øvrigt tilbehør kan det findes her

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven