Skabe på specialmål

En stor del af vores egenproducerede produkter kan tilpasses på millimeter, når man køber køkken, bad, bryggers eller garderobe hos Kitchn. Læs mere her.

Dine skabe til køkken, bad, bryggers og garderobe på specialmål

Tilpasningsmuligheder

Kitchn.dk har gennem snart mange år solgt køkken, bad, bryggers og garderober til danske hjem og er derfor gennem tiden stødt på mange forbrugere, som er blevet overrasket over at vi kan tilpasse produkterne helt efter kundens ønsker.

Mange rum – specielt i ældre byggeri – har mål, som ikke lige går op i 10 cm spring - som standard elementer typisk leveres med. Derfor kan bredden på de enkelte elementer bestilles tilpasset. I den forbindelse skal man huske på, at skabe i specialbredde kræver, at hylderne i skabet også skal tilpasses efter mål.

Du kan også tilpasse dybden på dine skabe, hvis du har en niche, hvor skabet skal passe ind - eller hvis du har et smalt rum, hvor der ikke er plads til skabe i fuld dybde.

Højden kan ligeledes tilpasses efter mål på fabrikken, så kanter, samlinger og boringer har den samme høje kvalitet som på standardprodukterne. Nogle vil sikkert tænke, at man ”da bare selv kan skære de forskellige komponenter til i mål”, men vores erfaring viser, at det er en svær øvelse. Hvis ikke man har både værktøj og håndelag bliver det ofte synligt og – endnu værre – skævt, hvilket man måske godt kunne leve med, hvis blot ikke montering af skuffer, låger og hvidevarer bliver næsten umulig.

Priser

Nedskæring af skabsbredde
Fast gebyr på 640 kr. pr. skab.
Nedskæring af skabshøjde
Fast gebyr på 640 kr. pr. skab.
Nedskæring af skabsdybde
Fast gebyr på 640 kr. pr. skab.
Andre tilpasningsopgaver
Kontakt os, hvis du ønsker en pris på din specialopgave.
Husk at skabe med tilpasset højde eller bredde ikke passer med vores standardlåger, hvorfor eventuelle låger også er en specialvare.

TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Modtag inden for 24 timer
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*