Skal man klare det hele selv?

Mange forbrugere er i tvivl om, hvorvidt man er overladt til sig selv og egne evner, når man køber større ting til boligen på nettet. Dette er heldigvis langt fra tilfældet, når man køber køkken, bad, bryggers eller garderobe hos kitchn.dk

 • Klar til at hjælpe!
 • Hos webshoppen kitchn.dk er du som forbruger langt fra ladt alene – hverken i forbindelse med købet eller leveringen. Kompetente køkkenkonsulenter sidder klar ved tasterne og telefonen mange af døgnets timer og er klar til at hjælpe dig nemt, hurtigt og billigt gennem købet af køkken, bad, bryggers eller garderobe. Ved hjælp af et par billeder kan kitchn.dk udarbejde et tilbud på komplet køkkenindretning i løbet af 24 timer (gælder selvfølgelig også bad, bryggers og garderobe). Skulle der mangle nogle informationer kontakter vi dig, så de sidste detaljer også kommer på plads.

 • Det er nemt!
 • Billeder af de rum der ønskes indrettet kan sendes direkte på mail til info@kitchn.dk og husk lige at skrive lidt om ønsker, tanker og mål på rummet, så vi har lidt at arbejde ud fra...

 • Samlede skabe fra fabrik!
 • Også når produkterne skal leveres er kitchn.dk klar til at hjælpe dig. Fabrikken kan levere de fleste produkter færdigsamlet, hvis du ellers ønsker det, så du udelukkende skal koncentrere sig om at montere skabene. Og mange forbrugere benytter sig af denne service, hvor du for en beskeden merpris får leveret fabriks-samlede skabe. Det er nemt >> når produkterne bestilles, idet man blot krydser af om man vil have fabrikssamlede eller fladpakkede produkter. Tiden for at få leveret færdigsamlede skabe er blot 5 arbejdsdage – så glem alt om at skulle vente mange uger, som ellers er branchens kutyme!

 • Tilgængelighed!
 • Selv om det er både bekvemt og billigt af få leveret samlede skabe skal man lige overveje, om det også er praktisk muligt – det kan være noget nemmere at bære to flade pakker op af en snørklet bagtrappe til fjerde sal end at skulle bakse et færdigsamlet garderobeskab samme sted hen. Vælger man derfor at samle skabene selv er der også stor hjælp at hente her.

  Kitchn.dk har nogle af branchens bedste og mest udførlige samlevejledninger og monterings-vejledninger, så alt i alt er man godt hjulpet. Endvidere sidder vi hver dag klar på 97430500 for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål. Vores chat på hjemmesiden er ligeledes åben i alle hverdags timer så du hurtigt kan få afklaret et emne.

 • Vil du bare bestille
 • Ved du præcist hvilke elementer du skal bruge, og vil du egentligt bare gerne bestille, så kan du i vores webshop finde vores komplette sortiment af skabe til din bolig. Kig på det lige her

  OM KITCHN.DK

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven