Skuffe indretning

– udnyt dine skuffer optimalt
Skuffer er fantastiske. De kan give dig det fulde overblik over, hvad de indeholder, hvis du vel at mærke har orden i dem. Der er rigtig mange gode hjælpemidler, du kan tage i brug, for at få mest muligt ud af pladsen i dine skuffer. Læs vores guide til skuffeindretning og lad dig inspirere til at få styr på indholdet i dine skuffer overalt i hjemmet.

Skuffeindsatser til alle hjemmets rum

Skuffeindsatser er lavet til at passe ned i skuffen og det har forudinddelte rum. Den mest almindeligt skuffeindsats er selvfølgelig bestikbakken, som de fleste af os kender fra køkkenskuffen, men der findes også indsatser til badskuffer. De store skuffeindsatser er udskåret, så der er plads til afløb etc., såfremt installationerne er placeret midt for dit badmøbel. Specielt i badeværelset er skuffeindsatser undervurderet, for det er oftest på badeværelset, der er behov for inddelinger og opbevaringsløsninger til småting.

Udvalgte bestikbakker og skuffeindsatser

Skuffeinddelere til personlig inddeling

Et inddelingssystem er særligt anvendeligt i køkkenskuffer, både til at adskille service og opbevaring af gryder og pander. Her er det yderst effektiv at lave en rumopdeling, hvor grydelågene kan stå op i et rum i skuffens bredde bagved gryderne. På den måde får du optimal udnyttelse af dine skuffer.

Også i bryggerset kan det være rart med nogle skillevægge mellem forskelligt indhold i skuffen. Vi forhandler Orga-Lines populære system, som passer perfekt i vores skuffer. Dette system kan i høj grad tilpasses dit personlige behov, hvilket giver en langt højere fleksibilitet end almindelige skuffeindsatser.

Udvalgte skuffeinddelere

Opbevaringskasser til alle slags skuffer

Med opbevaringskasser kan du adskille ting i alverdens skuffer. De er dejligt høje, og kan indeholdt alt fra små køkkenredskaber og mad til toiletartikler. Vi forhandler kasser i massiv eg, som passer til vores skuffeindsatser i massiv eg. Nogle af vores trækasser perfekt i dybden på vores køkkenskuffer, hvilket giver optimal udnyttelse af pladsen.

Udvalgte opbevaringskasser til skuffer

Skuffemåtter holder styr på sagerne

Skuffemåtter hjælper med at holde ting i dine skuffer på plads, så indholdet ikke skøjter rundt på den glatte skuffebund, hver gang du åbner dem. Vi forhandler skuffemåtter, der passer perfekt til vores køkken- og bryggersskuffer.

Udvalgte skuffemåtter

TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Modtag inden for 24 timer