Skydedørsgarderobe

En skydedørsgarderobe er et stilfuldt valg, som sparer plads men samtidig giver masser af opbevaringsplads. Hos Kitchn.dk kan du for eksempel vælge en helt traditionel skydedørsgarderobe med en række skabe eller et walk-in-skab med skydedøre. Stort set alt kan lade sig gøre, og vi kan garanteret også lave en skydedørsgarderobe, der opfylder dine ønsker.

Kontakt os gerne på info@kitchn.dk, eller gå på opdagelse her på webshoppen, hvor du finder masser af inspiration til din skydedørsgarderobe. Du kan også gå på opdagelse i vores inspirationsunivers, hvor du bl.a. kan finde flotte inspirationsbilleder og blog-indlæg.

Skydedørsgarderobe efter dine ønsker

Det er stort set alt, der kan lade sig gøre, når vi snakker skydedørsgarderober fra Kitchn. Om du ønsker den traditionelle skydedørs-løsning med en række skabe og indretning, der er gemt pænt væk bag flotte skydedøre, eller om du ønsker et stort og elegant walk in skab med god plads til det hele, så kan vi med garanti hjælpe dig, og lave en løsning der tilgodeser alle dine ønsker.

Skydelåger fås i et væld af farver og varianter, og de kan tilpasses lige præcis din smag og indretning. Se modeller og farver på skydelåger her

Walk-in-skab med skydedøre

Har du lige rummet til det, og kniber det med pladsen til tøj og alt det andet  der skal være plads til at opbevare, så er walk in skabet altså uovertruffen som garderobe valg. Det kan være at soveværelset er så tilpas langt at den ene halvdel kan "skæres" over af skydedøre, det kan også være at der kan laves hul i væggen eller fjernes en dør til et disponibelt værelse ved siden af. Ofte kan der findes en løsning hvis man ønsker et walk-in skab og ellers har kvadratmeter til det.

Der findes uendelig mange muligheder for at kombinere og indrette din helt personlige walk-in løsning, og her ser du blot et enkelt forslag. Alt indretning kan laves i vidt forskellige farver og tykkelser, ligesom der kan fås et spændende udvalg af tilbehør og udtræk til at lette den daglige brug.

Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du ønsker forslag til indretning af din walk in løsning - vi tegner og laver tilbud ganske gratis, og i løbet af 24 timer på hverdage.

Indbygget skydedørsgarderobe

Har du en niche i væggen, eller har du lavet et mellemrum mellem væggene der adskiller to rum - så kan du med fordel montere skydedøre, der giver et flot finish. Det er en meget elegant løsning, og vi kan naturligvis levere skydelågerne i præcis de mål, du skal bruge, og i et stort udvalg af farver og varianter både med og uden sprosser.

Vist her til højre er skydedørene brugt i en bryggersløsning, hvor vaskemaskine, tørretumbler og elektronik elegant er gemt væk bag skydelågerne. Det giver også gode muligheder for opbevaring af strygebræt, tørrestativ og lignende, som man ellers kan have svært ved at finde plads til i skabene.

Har du brug for skydedøre i specialtilpassede mål, så kontakt os og fortæl os hvad du ønsker, så laver vi præcise tegninger og et godt tilbud på netop det, du skal bruge.

Køb din skydedørsgarderobe online hos Kitchn.dk

Vi bestemmer ikke hvordan eller til hvad du skal bruge skydelåger. Vi tilbyder blot at lave dem præcis som du ønsker, og vi mener præcist!

Skydedøre fra Kitchn kan fås i utroligt mange farver og typer, og disse kan laves på de mål du skal bruge, og skydedørene er faktisk stærke nok til at blive brugt præcist der hvor du skal bruge dem!

Fandt du ikke det helt rigtige her på webshoppen? Vores skydedøre fås i utroligt mange farver, mål og typer, og vi laver gerne skræddersyede løsninger. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk – så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud på en skydedørsgarderobe, der opfylder lige netop dine ønsker.

Velkommen til Kitchn.dk. Lad dig inspirere af billederne her på siden, eller gå på opdagelse i vores udvalg af standard skydedøre.