Skydedøre på specialmål ved Kitchn.dk

Sortimentet her på siden er vores skræddersyede skydedørsløsniger. Hvis du ønsker en løsning fra dette sortiment kan du få hjælp af vores konsulenter, som både kan være behjælpelige med en tegning og et tilbud. Dette sortiment skal bestilles igennem konsulenterne- du kan kontakte os her. Ønsker du selv at sammensætte din skydedørs løsning og bestille det, kan du finde vores skydedørspakker som er model Modul-One her. Du kan også finde inventar til at indrette dit skab her, og endelig har du lyst til selv at tegne din garderobe-, eller bryggersløsning, kan du tegne det selv i vores skydedørs tegneprogram her.

System 1000 eller system 2000

Hos Kitchn.dk har vi 2 forskellige modelserier af skydedøre som kan bestilles på specialmål: System 1000 og System 2000. Uanset hvilken serie du vælger, er de produceret på fabrikken i Aulum - hvilket sikrer dig den kortest mulige afstand fra råvarer og ud til dig som slutkunde.

System 1000

System 1000 er vores prisvenlige modelserie. Her får du dørprofil og dobbelt-sporet top- og bundskinne i alu. Serien føres i 5 melamintyper og 2 spejltyper.

3. Vælg saml selv-skabe

Hos Kitchn vil vi hellere end gerne samle dine skabe for dig mod en fair pris, men det billigste køkken vil altid være ét, hvor du selv har samlet skabene. Det er ikke svært at samle skabene selv, men det tager tid.

Du kan læse mere om fordelene ved de to forskellige løsninger her:


4. Vælg skabe frem for skuffer

Skabe med hylder i er langt billigere end skuffeskabe. Vores billigste skab med hylder koster kun godt 500 kr., mens det billigste skuffeskab koster næsten 1500 kr., altså groft sagt 3x prisen. Nogle enkelte skuffer kommer du formentlig ikke udenom, men overvej at holde antallet nede, hvis du vil have dit køkken billigt.

5. Vælg en laminatbordplade frem for de andre alternativer

Laminatbordplader er det billigste valg til dit køkken, især hvis du vælger en bordpladestang, som du selv skærer til. Laminatbordplader fås i rigtig mange designs, så du kan selv vælge, om du vil have trælook, betonlook, stenlook eller en helt klassisk nistret laminatbordplade.

Alternativet til en bordpladestang er en skræddersyet bordplade, som du får tilpasset dine mål på vores fabrik. Det er dyrere, men langt lettere og giver også god mulighed for at få underlimet vasken.

6. Vælg nedfældningsvask frem for en underlimet vask

En nedfældningsvask er en vask, der lægges ned i et hul, der er skåret i bordpladen. Vasken har en kant som sikrer, at den ligger godt.

En nedfældningsvask er den billigste løsning, og det koster typisk nogle tusind kroner mindre end en underlimet.

Vi anbefaler ofte nedfældningsvask i et bryggers, men i et helt nyt køkken er en underlimet vask både pænere og mere praktisk – og i den samlede pris er det ofte en mindre post i sidste ende.

7. Fravælg luksusindmad i skabe og skuffer

Højskabsudtræk, skuffebakker og lignende tilbehør giver budgettet ben at gå på. Hold dig til de enkle løsninger, hvis du vil holde prisen nede. Det gode er, at du kan altid kan tilkøbe skuffebakker, indvendige skuffer og trådvarer efterfølgende, hvis ud finder ud af, du gerne vil have mere skuffeplads. Skjulte løsninger er noget, flere og flere vælger, fordi de foretrækker glatte lågefronter frem for skuffefronter.

8. Behold eksisterende hvidevarer

Har du hvidevarer kan du overveje at beholde dem alle – eller i hvert fald dem, der er pæne og i god stand. Har dine hvidevarer standardmål kan de normalt let udskiftes, hvis de skulle stå af eller du skulle få lyst til noget nyt senere.

9. Bevar installationer og VVS på sin plads

Hvis du vil flytte rundt på alle el- og VVS-løsninger, koster det hurtigt mange penge til håndværkere, fordi det er en type arbejde, man typisk ikke selv kan eller må udføre. Vil du have det billigst mulige køkken bør du derfor bevare vask, opvaskemaskine og lignende på den nuværende plads.

Selvom du lader nogle af køkkenets elementer blive, hvor de er, kan du sagtens få et køkken, der føles helt anderledes og ser anderledes ud. Tal gerne med én af vores konsulenter om mulighederne for at tage udgangspunkt i eksisterende installationer, selvom der skal tegnes et nyt køkken.

5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*