Skydedøre - sæt m. 4 låger

Skydedøre, sæt m. 4 skydelåger, leveres komplet med låger og massive alu skinner. Skydedørene laves i ønsket bredde og højde indenfor den valgte kategori, og leveres gratis lige til døren.

Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har ønsker der ikke præsenteres. Vi kan lave det meste til en meget stærk pris.

Kitchn skydelåger - 4 x glat låge
Kitchn skydelåger - 4 x glat låge
Kitchn skydelåger - 2 x glat & 2 x spejl låge
Kitchn skydelåger - 2 x glat & 2 x spejl låge
Kitchn skydelåger - 4 x spejl låge
Kitchn skydelåger - 4 x spejl låge
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven