Sokkelfront - 1240 mm

Sokkelfront - 1240 mm
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 73,00

Antal
   På lager
Varenummer: SO1801-
Sokkelfront 1240mm

 • Højde: 180 mm
 • Bredde: 1240 mm
 • Tykkelse: 16 mm

  Sokkel front til montering enten selvstændigt eller som front sokkel på sokkelben.  
 • Andre har også købt
  Tværsokkel
  Tværsokkel
  DKK 109,00
  Bagsokkel
  Bagsokkel
  DKK 82,00
  Sokkelben 170-200 mm
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven