Sokkelsæt inkl. en sokkelende 2496 mm

Sokkelsæt inkl. en sokkelende 2496 mm
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 316,00

Antal
   På lager
Varenummer: SOS248-
Sokkelsæt inkl. en sokkelende, vinkler og beslag 249,6 cm


 • Højde: 180 mm
 • Bredde: 2496 mm
 • Dybde 530 mm
 • Tykkelse: 16 mm
 • Inkl. Beslag og vinkel
 • Andre har også købt
  Tilpasninger 1952mm
  Hylde-skuffeskab
  Hylde-skuffeskab
  DKK 1.013,00
  Tomt højskab 63,2cm
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven