Sokkelsæt inkl. en sokkelende 1256 mm

Sokkelsæt inkl. en sokkelende 1256 mm
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 299,00

Antal
   På lager
Varenummer: SOS124-
Sokkelsæt inkl. en sokkelende

 • Højde: 180 mm
 • Bredde 1256 mm
 • Tykkelse 16 mm
 • Dybde 530 mm

  Sokkelsæt til 2 skabe med én sokkelende inkl. vinkler og beslag.
 • Andre har også købt
  Greb buet mat chrom 224mm
  Greb rehling stål 224mm
  Greb buet blank stål look 192mm
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven