Tilbehør Inspiration

Tophængte låger

Tophængte låger giver god komfort og tilgængelighed i højtplacerede skabe. Med tophængte låger kan du få udnyttet dine topskabe optimalt.

Se udvalget af vores topskabe her


Hjørneudtræk og karruseller

Der findes en række indretningsmuligheder til hjørneskabe, hvor det ellers kan være svært at få udnyttet pladsen.

Se de mest anvendte hjørnebeslag her


Indvendige skuffer

Indvendige skuffer giver mulighed for at få et stilrent køkken eller en elegant garderobe med låger uden at gå på kompromis med skuffefunktionaliteten.

Se vores udvalg af indvendige skuffer her


Opbevaring af bageplader

Har du indbygget ovn i dit køkken, så kan pladsen under ovnen udnyttes med en smart skuffe eller klap - til praktisk opbevaring af bagepladerne.

Se ovn-underskabene her


Indvendige kolonialskuffer

Luksusskuffer til indvendig montering - leveres som standard med fuldudtræk og softluk, der øger overskueligheden og udnyttelsen af pladsen bagerst i skuffen.

Se skab med den indvendige skuffe her


Skuffeindsats

Der findes et hav af forskellige muligheder for at organisere indholdet i skufferne - alt fra bestik- og krydderiindsatse til smarte tallerkenholdere.

Se udvalget af vores skuffeindsatser her


Store og dybe skuffer

Store og dybe skuffer kan rumme meget og kan let organiseres med forskellige inddelinger eller indsatse, så du får det bedste overblik over indholdet.

Se det store udvalg af skuffeskabe her


Sokkelskuffer

Sokkelskuffer giver mulighed for at udnytte spildplads i soklen til ekstra og super praktisk opbevaring. Sokkelskufferne kan indrettes præcist efter dine skabe – og naturligvis i samme stil som soklen.  

Se sokkelskufferne her


Affaldsskab

Et smalt udtræksskab ved siden af vasken er både praktisk og ergonomisk med højt placerede affaldsspande. Med fuldudtræk og softclose får du fuld udnyttelse af skabet.

Se forskellige affaldsløsninger her


Affaldssystem til skuffer

Under vasken kan der monteres praktiske skuffer med spande til affaldssortering, så det altid er nemt at komme til affaldsspanden

Se vores affaldsløsninger her


Smalle skuffer

Flere smalle skuffer giver fantastisk orden og overblik. Samtidigt giver det et nostalgisk udtryk med reference til historiske købmandsdiske.

Se det store udvalg af skuffeskabe her


Vaskskab med 4-spands affaldssortering

Super praktisk affaldssortering med fuldudtræk og 4 spande i forskellig størrelse. Spandene er dækket af en metaltop/hylde, der giver praktisk opbevaringsplads til eksempelvis opvaskebørste og rengøringsartikler.

Se varianterne her


Underlimede vaske & Vandhaner

Alle vaske kan leveres underlimede, hvilket giver en praktisk og hygiejnisk bordplade, da der ikke er nogen kanter, som kan samle skidt. Kitchn.dk forhandler også alle Grohe og Hansgrohes VVS produkter, der leveres i en bred vifte af kvalitetsvandhaner til både køkken, bad og bryggers, så du kan finde den bedste kombination for dig.

Se mulighederne for underlimede vaske her


Jalousiskab på bordet

Et jalousiskab placeret mellem bordplade og overskabe giver en unik opbevaringsmulighed til en række af de praktiske redskaber og småmaskiner, som bruges i køkkenet. Jalousilågerne kræver minimal plads og er nemme at arbejde med.

Med et jalousiskab på bordpladen er der mulighed for at gøre bordpladen gennemgående, hvilket gør det nemt at tage maskiner og lignende frem fra skabet. Derudover giver det optimale muligheder for at holde køkkenet pænt og ryddeligt.  

Se det store udvalg af jalousiskabe her


Jalousiskab indbygget i væg

Hvis pladsen tillader det, kan man lave både praktiske og designmæssige overraskelser ved at indbygge et par jalousiskabe, eventuelt i forbindelse med køkkenbordet. Dette giver også praktisk og lettilgængelig opbevaring.

Se udvalget af jalousiskabe her


Liftdoor til mikroovn

Liftdoor beslaget giver let og uhindret adgang til mikroovnen, som evt. kan placeres i skabet over den indbyggede ovn.

Se de smarte beslag lige her


Tandem højskabsudtræk

Fantastisk drej-ud beslag der giver fuldt overblik i højskabet. Tandem-udtrækket følger med lågen ud, når du åbner skabet.

Se Tandem Solo produkterne her


Højskabsudtræk

Højskabsudtrækket giver god udnyttelse af skabet, nem tilgængelighed samt et fantastisk overblik.  

Se vore udtrækssystemer til skabe her


Affaldssystemer med udtræk

Kitchn.dk har et stort udvalg af praktiske affaldsudtræk, der gør den daglige affaldssortering let. Med affaldsudtræk kan du altid få nem adgang til din affaldsspand – uanset om det er til køkkenaffald eller papir.

Se alle de populære affaldsudtræk her


Integrerede hvidevarer

De integrerede hvidevarer - her en opvaskemaskine - giver et flot og stilrent design til køkkenet. Du kan integrere både opvaskemaskine, køleskab og fryser i dit køkken, og det kan tilpasses elementerne i dit køkken, så du får de samme rene linjer i hele køkkenet.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven