Tilbud

Aktuelle tilbud på bad og meget andet tilbehør finder du her!

kategorien opdateres jævnligt, så kig forbi af og til hvis du vil spare penge!

Mest populære
Demo - Hvid laminat 40 mm - med Blanco - Aulum
Demo - Hvid laminat 40 mm - med Blanco - Aulum Før DKK 9.800,00
DKK 2.990,00
Demo - Hvid laminat 40 mm - med Blanco - Aulum
Demo - Hvid laminat 40 mm - med Blanco - Aulum

Før DKK 9.800,00
DKK 2.990,00
Info/køb
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager

Mere om aktuelle tilbud på bad og tilbehør

Leder du efter et godt tilbud på et bad miljø, eller er du på jagt efter tilbehør til køkken, bryggers eller garderobe? Hos Kitchn har vi i tilbudskategorien altid et godt tilbud parat til dig.

Finder du ikke lige det du har brug for, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan være det findes i en af vores mange andre kategorier, og ellers kan vi sikkert skaffe det du lige går og mangler.

Se alle vores skabe til køkken her...

Se alle vores affaldsløsninger her...

Se alle vores badmiljøer her...

Mail til os: info@kitchn.dkOM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven