Tomt skab til køleskab H: 2144 mm B: 600 mm D: 580 mm - Hvid

Tomt skab til køleskab H: 2144 mm B: 600 mm D: 580 mm - Hvid
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 872,00


Antal
   På lager
Varenummer: THH60
Tomt højskab til køl uden låge og uden bagbeklædning.

 • Højde: 2144 mm
 • Bredde: 580 mm
 • Dybde: 600 mm
 • Uden bagbeklædning
 • Uden låge

  Bemærk:
  Skabet leveres i korpus hvid.
 • Andre har også købt
  Højskab til ovn
  Højskab til ovn
  DKK 1.833,00
  Tomt højskab 63,2cm
  Design ovnskab m. skuffer
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven