Udvendig skabstilbehør

Når du bestiller skabe hos os, kan du tilpasse deres udseende fuldstændig som du vil. Vil du give et ældre køkken eller badeværelse en opfriskning kan du her finde greb, låger, fri sider og meget mere, der kan få selv ældre skabe til at se nye og flotte ud - og hvis skabenes indretning eller fungerer er der jo heller ikke nogen grund til at skifte andet end det ydre, og dermed få et nærmest nyt køkken eller badeværelse nemt og billigt.

Mest populære
Låge 572x296
Låge 572x296 DKK 70,00
Låge 700x396
Låge 700x396 DKK 81,00
Låge 572x396
Låge 572x396 DKK 75,00
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven