Funktionel walk in garderobe

Lækker og funktionel walk-in garderobe, som skaber et godt overblik og gør det meget nemmere at holde orden i hverdagen.

I en walk-in garderobe som denne er det meget nemmere og sjovere at finde tøj om morgenen. Hele rummet giver en følelse af velvære og indbyder til, at man skal opholde sig der. Puffen i midten er både dekorativ men også praktisk, til at sidde og tage tøj eller sko på.
Der er godt med bøjleplads og hylde plads til både hendes og hans tøj. Øverst er der tænkt ekstra opbevaring ind til kufferter og sæsontøj, som man med fordel kan pakke væk og opbevare til det skal bruges. De mange udtræksskuffer og trådkurve giver god opbevaringsmuligheder af undertøj, tørklæder, smykker og meget mere.

Hvis du har pladsen og muligheden for at lave en walk-in garderobe i dit hus, behøver det hverken at være dyrt eller at være så kompliceret, at du ikke selv kan montere det. Walk-in garderoben her sammensat af vores garderobeindretningssæt, som er fleksible og kan sammensættes så det passer til din garderobe. Du kan tilkøbe flere korpusser (skabe uden låge) og tilføje flere til systemet. hvis sættene ikke går op med dine mål.

Det er også individuelt, om man bedst kan lide at opbevare sit tøj på bøjler, hylder, i skuffer, trådkurve eller en kombination. Vi har lavet det nemt, så du kan indrette din garderobeindretning med det tilbehør du ønsker.


Kunne du tænke dig at få en flot og funktionel walk in garderobe som denne?
Du kan helt selv bestille en opstilling som dette på webshoppen:

» Garderobeindretninger
» Tilbehør til garderobe


Hvis du har spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Relaterede køkkener
Grå Plano med stilrene push-open
Stor køkkenø med underlimet stålvask
Hvid New York med grå Plano reoler og grå Fenix bordplade
Personligt og charmerende køkken skaber hyggelig stemning i nybyg
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*