Byg dit eget køkken

Et fint gør-det-selv projekt

At bygge sit eget køkken op af elementer kan være et rigtig fint gør-det-selv projekt, som godt kan færdiggøres på en weekend, hvis I er et par stykker, der har hænderne skruet rigtigt på og har det rette værktøj ved hånden.

Ud over tilfredsheden ved selv at have bygget køkkenet op, så er der naturligvis også masser af penge at spare ved at bygge det selv, da du sparer alle udgifterne til håndværkere.

Start med at tegne køkkenet - eller få os til det

Starter du selv op helt fra bunden, kan du med fordel bruge vores online tegneprogram. Her har du mulighed for at indtaste alle målene på dit køkkenrum og derefter gå igang med at placere skabe, hårde hvidevarer og fritstående elementer. Dermed kan du finde frem til det design og setup, der passer præcist til dig.

Vil du gerne have hjælp til designet af køkkenet, kan du også tage et par billeder af dit køkken og sende til os - så vender vi hurtigt tilbage med gratis tegninger og et godt tilbud.

Bestil i webshoppen og byg selv

Når alle tegningerne er på plads, så kan du bestille alle delene i vores køkken webshop - så leverer vi alt det, du skal bruge direkte hjem til din hoveddør, så du nemt kan komme igang med at bygge dit eget køkken og være sikker på, at du har alt det, du skal bruge lige ved hånden. Du kan også kontakte os og få lavet et link, der indeholder alt det, du skal bruge. Det kan ikke blive nemmere.

Når dit nye køkken er leveret, kan du nemt og hurtigt få samlet og monteret elementerne, så dit køkken er klar til brug. Følg vore samle- og monteringsvejledninger step for step - så sikrer du, at du får alle dele monteret korrekt første gang.

Rigtig god fornøjelse med dit køkken projekt!

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven