Byg dit eget køkken

Et fint gør-det-selv projekt

At bygge sit eget køkken op af elementer kan være et rigtig fint gør-det-selv projekt, som godt kan færdiggøres på en weekend, hvis I er et par stykker, der har hænderne skruet rigtigt på og har det rette værktøj ved hånden.

Ud over tilfredsheden ved selv at have bygget køkkenet op, så er der naturligvis også masser af penge at spare ved at bygge det selv, da du sparer alle udgifterne til håndværkere.

Start med at tegne køkkenet - eller få os til det

Starter du selv op helt fra bunden, kan du med fordel bruge vores online tegneprogram. Her har du mulighed for at indtaste alle målene på dit køkkenrum og derefter gå igang med at placere skabe, hårde hvidevarer og fritstående elementer. Dermed kan du finde frem til det design og setup, der passer præcist til dig.

Vil du gerne have hjælp til designet af køkkenet, kan du også tage et par billeder af dit køkken og sende til os - så vender vi hurtigt tilbage med gratis tegninger og et godt tilbud.

Bestil i webshoppen og byg selv

Når alle tegningerne er på plads, så kan du bestille alle delene i vores køkken webshop - så leverer vi alt det, du skal bruge direkte hjem til din hoveddør, så du nemt kan komme igang med at bygge dit eget køkken og være sikker på, at du har alt det, du skal bruge lige ved hånden. Du kan også kontakte os og få lavet et link, der indeholder alt det, du skal bruge. Det kan ikke blive nemmere.

Når dit nye køkken er leveret, kan du nemt og hurtigt få samlet og monteret elementerne, så dit køkken er klar til brug. Følg vore samle- og monteringsvejledninger step for step - så sikrer du, at du får alle dele monteret korrekt første gang.

Rigtig god fornøjelse med dit køkken projekt!

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven