Eksempel på badtilbud

Badtegning 1

Den primære langside i badeværelset vises her med skabe, vask og spejl. Der gives gerne forslag til hvordan det øvrige VVS udstyr og tilbehør kan placeres. Hvis du ved hvad størrelse og farve fliserne er eller skal være, kan vi sågar tegne dem på for dig.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Badtegning 2

  Bagvæggen i badrummet hvor der eventuelt kan suppleres med højskabe eller anden relevant indretning. Også her giver vi gerne tips til placering af den øvrige VVS indretning.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Badtegning 3

  Badeværelset set oppefra giver det bedst mulige indtryk af hvordan skabe og tilbehør er placeret i forhold til hinanden.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Plantegning & Tilbud på bad

  Plantegningen viser hele dit bad-rum og bad opstillingen målsat i mm. Denne med-sendes til mål kontrol og kan endvidere bruges af håndværkere der skal placere eventuelt nye installationer i badeværelset.

  Tilbuddet er en specificeret opsummering af det tegnede, hvor hver enkelt element er angivet og forklaret. Klik på den vedhæftede fil herunder, for at se eksemplet på et færdigt bad tilbud.

  Tilknyttet fil: File icon (71 kB)

  Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har spørgsmål til vores tegninger og tilbud.

  Du kan også finde eksempler på bad i forskellige prisgrupper eller gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven