Eksempel på bad tilbud

Badtegning 1

Den primære langside i badeværelset vises her med skabe, vask og spejl. Der gives gerne forslag til hvordan det øvrige VVS udstyr og tilbehør kan placeres. Hvis du ved hvad størrelse og farve fliserne er eller skal være, kan vi sågar tegne dem på for dig.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Badtegning 2

  Bagvæggen i badrummet hvor der eventuelt kan suppleres med højskabe eller anden relevant indretning. Også her giver vi gerne tips til placering af den øvrige VVS indretning.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Badtegning 3

  Badeværelset set oppefra giver det bedst mulige indtryk af hvordan skabe og tilbehør er placeret i forhold til hinanden.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Plantegning & Tilbud på bad

  Plantegningen viser hele dit bad-rum og bad opstillingen målsat i mm. Denne med-sendes til mål kontrol og kan endvidere bruges af håndværkere der skal placere eventuelt nye installationer i badeværelset.

  Tilbuddet er en specificeret opsummering af det tegnede, hvor hver enkelt element er angivet og forklaret. Klik på den vedhæftede fil herunder, for at se eksemplet på et færdigt bad tilbud.

  Tilknyttet fil: File icon (71 kB)

  Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har spørgsmål til vores tegninger og tilbud.

  Du kan også finde eksempler på bad i forskellige prisgrupper eller gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.
  OM KITCHN.DK

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven