Garderobeskab m. bøjlestang - todelt låge

Garderobeskab m. bøjlestang - todelt låge
Før musen henover billedet for at zoome
Garderobeskab m. bøjlestang - todelt låge
Garderobeskab m. bøjlestang - todelt låge
DKK 1.168,00
Antal
   På lager
Varenummer: GHX2-
Garderobeskab m. hylde og bøjlestang, todelt låge

 • 1 stk. låge nederst H:700 mm
 • 1 stk. låge øverst H:1245 mm
 • 1 stk. flytbar hylde
 • 1 stk. metal bøjlestang m. beslag
 • Hvidt korpus/skab m. fuld kantning
 • Blum clip-on hængsler
 • Skabshøjde 1952 mm
 • Skabsdybde 580 mm (m. låger 600 mm)
 • Skabet lagerføres

  SE MODELTYPER HER!

  (Skabsbredde 800 og 1000 mm bredde leveres m. 4 låger)

  Vi mener at..
  Her er der tale om et traditionelt garderobeskab med en solid bøjlestang og hylde over, der kan flyttes efter behov. Skabet kan sagtens stå alene, enten på ben eller på en fast sokkel, men kan også bruges i sammenhæng med andre højskabe i f.eks. et komplet garderobemiljø. Den todelte front giver mulighed for at opdele skabet, men er som regel blot en optisk løsning der fjerner det tunge udtryk på en større garderobevæg. Overvej at købe dæmpere til hængslerne for at undgå høje smæklyde fra høje lågerne, og suppler måske med ekstra hylder eller trådkurve i bunden af skabet.

 • Mest populære
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven