Hjemme hos - et helt nyt look

Fra 70’er-stil til moderne hjem

Hos Kitchn.dk hjælper vi gerne med både store og små projekter. I dette hjem har vi fået lov til at hjælpe med at give både køkken, bryggers, bad og garderobe et helt nyt løft. Den tunge og mørke 70’er indretning er skiftet ud med en lys og åben løsning, der giver rummene mere liv samt en fornemmelse af at værre større.

Der er en rød tråd gennem rummene, hvor elementer og farver går igen og skaber en elegant sammenhæng i hjemmet. I køkken og bryggers er der brugt ens fronter, samme type bordplade og samme type gulv. I badeværelse og garderobe er der brugt samme materialer til skabselementer og skydedørslåger. Og i badeværelset er der brugt fliser i samme nuance som lofter og som skydedørslåger i bryggerset.

Tip! Når du renoverer dit hjem, kan det være en god ide at færdiggøre 1 rum ad gangen. For mange rum i gang på samme tid kan gøre projektet uoverskueligt. Lav små delmål, så du hele tiden kan se nye resultater – det motiverer.

Køkken – lyst og lækkert

70’erne, der er kendt som ”det brune årti”, prægede stilen i køkkenet inden renoveringen startede. Den tunge mørkebrune bordplade og de brunlige fliser rundt ved bordpladen gav køkkenet en mørk og trang fornemmelse. Familiens ønske var her at få et lysere og mere rummeligt køkken.

Efter renoveringen er køkkenet blevet lyst, lækkert og åbent. De hvide fronter og den elegante bordplade giver rummet liv og lys. Familien har valgt fronter i Houston hvid satin, der er 18 mm ubrudt MDF-plade med silkemat hvid folie, samt en flot laminatbordplade i farven lys eg. Bordpladen og de antik-sorte greb giver en flot kontrast til de hvide elementer i køkkenet. De nye fliser på gulvet matcher bordpladen og det lyse loft, og det giver rummet et elegant finish.

Vægfliser og overskabe fra det gamle køkken er fjernet, så der nu kun sidder en elegant emhætte i stål på væggen over den indbyggede kogezone. Dette giver en fornemmelse af rummelighed og højt til loftet. Køl/frys, vask, ovn og emhætte er alle holdt i stål, hvilket giver rummet sammenhæng. Døren ved siden af kogezonen er blevet annulleret, og gulvet er blevet gennemgående, så køkkenet har større sammenhæng med de øvrige rum i huset.

Det nye køkken er domineret af skuffer, der giver gode opbevaringsmuligheder. Der er bl.a. skuffer i forskellige dybder under den indbyggede kogezone, der giver plads til både krydderier, gryder og pander. Derudover har køkkenet indbygget opvaskemaskine med samme front som resten af køkkenet, hvilket giver et ensartet look.

Bryggers – elegant og praktisk

Det gamle bryggers var præget af de samme mørke fliser og den samme mørke bordplade som køkkenet. Også gulvet var belagt med de brunlige fliser.

Det nye bryggers er både praktisk og elegant. Det er holdt i de samme elementer som køkkenet – både fronter, bordplade og gulv. I den ene side af rummet er der indsat en skydedørsløsning i fuld loftshøjde, så overtøj, sko og lignende kan gemmes elegant af vejen. Skydedørene gemmer også elegant vandrørene i bryggerset væk.

Vaskemaskine og tørretumbler er placeret i hver sin ende af rummet, og de er elegant integreret i opsætningen. Begge maskiner er hævet op i ergonomisk korrekt arbejdshøjde med lave skuffeelementer nedenunder, der giver god mulighed for opbevaring af vaskepulver og lignende. Laminatbordpladen i farven lys eg går igen både under, over og imellem maskinerne.  

For at fuldende det elegante, åbne og lyse look er døren til rummet malet hvid, og alle lofter er holdt i lyse nuancer, der passer til både bordplade, fliser og skydedørslåger.

Badeværelse – plads og varme

Badeværelset i huset er endnu et rum, der var præget af den tunge 70’er-stil inden renoveringen. Det er et relativt lille rum, hvor der var både mørke fliser og stort indmuret badekar, der har fyldt en stor del af rummet. Dette har givet rummet en trang fornemmelse.

I det nye badeværelse er der valgt en åben løsning. Badekarret er erstattet af en elegant bruseniche med klare glasvægge, der er med til at holde rummet lyst og åbent. Både skab og vaskearrangement er vægmonteret, hvilket giver et indtryk af mere gulvplads.

Der er valgt fronter i Portland Grå, der er 19 mm spånplade med slagfast melaminbelægning med struktur. Strukturen giver fornemmelse af solidt træ. Der er endvidere valgt elegante stål-greb med rene linjer, der går godt i spænd med den minimalistiske stil.

Trods de mørke elementer er badeværelset generelt blevet lyst og indbydende. Det mørke giver en flot kontrast til de lyse vægge, fliser, vask og loft. Spejlet er også med til at gøre rummet mere lyst og levende, da lyset reflekteres flot i det store spejl.

Garderobe – smart og pladsbesparende

Garderobeskabet har fyldt meget i soveværelset i dette hjem. Igen er der tale om et relativt lille rum, hvor den mørke brune farve har været dominerende i valget af elementer, og hvor lågerne har fyldt meget i rummet, når de har været åbne.

Den nye garderobe er valgt som en skydedørsløsning, der er optimal til rum med begrænset plads. Den elegante skydedørsløsning er monteret med 3 låger, hvoraf den midterste er et gulv til loft-spejl, der giver rummet liv og lys samtidig med at det får rummet til at synes større. De resterende to låger er holdt i samme materiale som elementerne på badeværelset – Portland grå.

Resultat - et helt nyt hjem

Det færdige resultat af renoveringen er blevet et helt nyt hjem. Den mørke 70’er-stil er skiftet ud med en moderne elegance. Rummene er blevet lyse og åbne – dog uden at alt er blevet helt hvidt. De mørke elementer i indretningen giver gode kontraster til det lyse og er med til at give rummene deres elegante finish.

Hos Kitchn.dk vil vi gerne takke for at vi måtte være en del af jeres projekt. Uanset projektets størrelse deltager vi gerne. Vi tegner og beregner – og det koster dig ikke en øre.

Kontakt os på info@kitchn.dk eller ring på 97 43 05 00

Du kan også få tegnet dit projekt lige her!
Se alle vores kundeprojekter HER
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven