Køkken i forskellige prisgrupper

Det kan være svært at overskue, hvad man egentlig kan få for pengene, når man køber nyt køkken på nettet - for hvad koster et nyt køkken egentlig? Og kan jeg få et fedt køkken efter mine ønsker med et lavt budget?

Hos Kitchn.dk har vi forsøgt at gøre det nemmere for dig. Vi har tegnet en række køkkener i forskellige prisgrupper, som kan give dig et overblik over dine muligheder. Uanset størrelsen på dit rum og uanset om du har et mindre eller et stort budget, så kan du finde et lækkert køkken hos Kitchn.dk.

Cleveland - 17.100,-

Et stilrent kvalitetskøkken med personlighed. Et køkken behøver ikke nødvendigvis at være stort for at rumme mange muligheder.
Dette elegante køkken er ikke stort, men det rummer plads til både integreret opvaskemaskine, skuffeskab med fuldudtræk og plads til at vaske af og tilberede mad på begge sider af vasken. Derudover er der god afstillingsplads på begge sider af kogepladen. De lave overskabe er med til at give ekstra opbevaringsplads samtidig med at køkkenet forbliver let og åbent.

Dette køkken er lavet i Cleveland sort eg, der er en 19 mm. spånplade med synkronmelamin. Synkronmelamin betyder, at strukturen i melaminen følger åretegningerne, hvilket gør overfladen meget naturtro. Der er brugt integrerede frisider på både overskabe og underskabe, så hele køkkenet får det flotte sorte look.

Bordpladen er en sort laminatbordplade, der både er utrolig slidstærk og let at vedligeholde. Dette er kombineret med sort Tectonite nedfældningsvask og sort armatur fra Cassøe (inkl. i prisen). Alle de sorte elementer er med til at skabe et helt stilrent, sort køkken. Den sorte farve kan dog nemt blødes op med naturelementer og farver på vægge og gulve.

Du kan få dette flotte Cleveland sort eg køkken for KUN 14.800,-

Sebring - 20.700,-

Et lille bykøkken fortjener også at blive behandlet med kærlig hånd. På trods af ofte trange rum i små by-lejligheder, så kan køkkenet godt blive både lækkert og med masser af opbevaringsplads.
I dette køkken er der brugt ekstra høje højskabe og overskabe for at udnytte højden i rummet. Derudover er der sokkelskuffer i soklen, der er optimalt til opbevaring af bøtter og bageplader, som man kun sjældent bruger.

Fronten er Sebring hvid med gribelister i stål, der giver køkkenet et råt look samtidig med at de rene linjer bevares. Dette er kombineret med en laminatbordplade i beton look, der fuldender det rå udtryk i køkkenet.

Du kan få dette Sebring bykøkken for KUN 18.000,-

Daytona - 26.200,-

Skal dit køkken være lyst og åbent - så er dette design en god mulighed for dig. De hvide fronter og den elegante hvide bordplade er en flot kombination og et stilsikkert valg.
Fronten er Daytona 800, som er en hvid UV-lakeret 19 mm spånplade med melamin. Den malede overflade gør fronten nem at rengøre og vedligeholde i en travl hverdag. På kanten i toppen af fronten er der monteret et Trivento greb, der giver et stilrent udtryk, er let at rengøre og beskytter mod slag i den øverste kant. Bordpladen er en 30 mm hvid laminatbordplade med ABS kant - en slidstærk og behagelig overflade at arbejde på. Vasken er en Franke stålvask og bl. batteriet er fra Cassøe og kan betjenes med en hånd. Bl. batteriet er inkluderet i prisen.

Køkkenøen med den elegante bar-løsning giver ekstra meget bordplads samtidig med at der bliver plads til at børnene kan hjælpe til i køkkenet, lave lektier, spise morgenmad og meget mere. I køkkenet finder du desuden opvaskemaskine og køleskab, der er flot integreret med Daytona fronterne. Et hvidt køkken med hvid bordplade og rene linjer, hvor stort set alle fronter er identiske.

Dette elegante Daytona køkken kan du få for KUN 22.750,-

Cleveland - 30.700,-

Et køkken med en køkken-ø kan være det perfekte valg i et lidt større køkken, hvor man gerne vil have ekstra bordplads og gode arbejdsmuligheder. Køkkenøen åbner køkkenet op og giver et lækkert samtale-rum, hvor der er plads til alle og alle kan være med.
Til dette køkken er der valgt fronter i Cleveland grå eg, som er en 19 mm spånplade med synkronmelamin. Med synkronmelamin følger strukturen i melaminen åretegningerne, så fronten bliver helt naturtro. Den flotte Cleveland grå eg front giver et lyst og naturtro køkken. De gråtonede fronter står i flot kontrast til den hvide laminatbordplade, de hvide korpus-sider og den hvide sokkel, hvilket er med til at give køkkenet ekstra liv og lys.

Køkkenet er lavet med fokus på skuffer, åbenhed og overblik. Grebene er modellen Formia, som monteres øverst på lågens kant. Det er ikke alene er et enkelt og elegant greb, men det beskytter også lågen mod slag på kanten.

Du kan få dette flotte Cleveland grå eg køkken til KUN 26.700,-

Sebring - 34.500,-

Lågevalget kan gøre en verden til forskel i dit køkken, hvor to helt ens opstillinger giver to helt forskellige udtryk pga. lågevalget - se det forrige køkken.
I denne opstilling er køkkenet lavet i den flotte Sebring hvid med sorte gribelister, der giver en flot kontrast til det ellers hvide køkken. Sebring er en 19mm MDF plade med mat hvid folie, der laves med både sorte, hvide og alu gribelister, så du kan tilpasse den efter dine ønsker. Fronten er som udgangspunkt 3-delt på alle skabe, så 3-skuffe-looket bevares i hele køkkenet.

Ovnen har fået en praktisk placering i det ene højskab, hvor den er placeret i god arbejdshøjde. Både køleskab og opvaskemaskine er flot integreret bag fronterne, så alle fronter i køkkenet er ens.

Du kan få det elegante Sebring hvid/sort køkken for KUN 30.000,-

Cleveland - 51.750,-

En kombination af låger, der giver et elegant og personligt køkken. Her er det Cleveland natur eg fronter kombineret med tilbehør i Cleveland sort samt sorte Kvadro greb - for at give et kontrastfyldt design.
Der er brugt både skabe og skuffer i dette L-køkken for at udnytte rummet optimalt og give de bedste opbevaringsmuligheder. Hjørneskabet er med det elegante Lemans-udtræk, der giver nem adgang til de ting, der står inderst i skabet. Køleskab og opvaskemaskine er flot integreret i køkkenet bag Cleveland natur fronterne. Derudover er de 2 ovne placeret i god arbejdshøjde i højskabene.

Bordpladen er 28 mm massiv sort-olieret eg, der giver køkkenet et flot finish. Der er god arbejdsplads ved bordpladen mellem kogepladen og vasken, der er en sort underlimet vask fra Franke.

Få dette elegante køkken til KUN 45.000,-

Madison - 63.250,-

Et moderne, romantisk køkken i Madison hvid, der leder tankerne hen mod landlig idyl. Madison fronterne er 18 mm MDF med mat hvid folie og flotte udskæringer.
Der er primært brugt skuffersektioner i køkkenet, og opvaskemaskine og køleskab er flot integreret bag de hvide Madison fronter. Bemærk den spændende detalje med glatte skuffefronter i toppen af skuffeskabene. De elegante knop-greb er med til at understøtte det romantiske look i køkkenet.

Bordpladen er en massiv egetræsplade med klar olie, der er med til at give køkkenet det lyse og åbne finish. Der er kun brugt højskabe og overskabe på den ene væg i køkkenet, hvilket giver et åbent look samtidig med at pladsen bliver brugt optimalt med gode opbevaringsmuligheder.

Du kan få dette romantiske Madison køkken for KUN 55.000,-

Washington og New York - 69.200,-

Lækre detaljer som fronter i Washington sort massiv egtræs lameller og den store praktiske kogeø, skaber et funktionelt køkken til den moderne familie, med sans for dansk design.
På den udvendige side af kogeøen er der brugt skuffesektioner som er ideel til opbevaring af service, og på den indvendige side af øen er der glatte skabe med affaldssystemer, opvaskemaskine og udtræk til opbevaring af gryder og kolonial madvarer. Hvidevarerne som opvaskemaskine og køleskab er flot integreret bag de hvide New York fronter. Skabsvæggen er holdt i hvide lakerede New York fronter med sorte malet Aluminium greb, som skaber en flot sammenhæng til kogeøen.

Bordpladen er en hvid højtrykslaminat, som er nem at rengøre og den kræver ingen vedligeholdelse. Vasken er en stor og rummelig stålvask, med en god dybde til de daglige gøremål. Den fritstående ø gør at der er rigeligt med plads til mange mennesker om kogeøen og der er godt med plads mellem arbejdstationerne til madlavningen. Den hvide bordplade, gavle og soklerne skaber en flot ramme om de sorte Washington fronte i massive egetræslameller, og får hele øen til at fremstå som et møbel i det flotte køkken alrum. Det hvide og sorte køkken med hvid bordplade og sorte greb skaber en flot kontrast i det store rum.

Du kan få dette elegante Wasington køkken for KUN 60.200,-

Se mere om dette køkken her: EKSKLUSIVT KØKKEN TIL DEN MODERNE FAMILIE

Washington & Oregon - 113.400,-

Det eksklusive U-køkken i højeste kvalitet. I dette køkken er der ikke sparet på noget. De elegante Washington skuffefronter i massiv eg er et perfekt match med Oregon fronterne i hvid højtrykslaminat med egetræskanter.
Bordpladen er en 12 mm Coretop med usynlige samlinger og underlimet stålvask. Coretop er et solid surface-materiale, der giver en utrolig flot bordplade med silkeblød, ensartet overflade. Det er en gennemfarvet plade, hvor småridser og hak kan poleres væk uden synlige spor, så bordpladen altid fremstår som ny.

Der er primært brugt skuffe-sektioner med push, da skufferne giver det bedste overblik over indholdet i køkkenet. Der er skuffer på begge sider af den 3 meter lange, åbne sektion med Washington fronterne, hvilket giver ekstra god arbejdsplads på bordet. Med soft-push er det nemt at åbne skabe og skuffer, da det kun kræver et let tryk på kanten at fronten. Dette betyder også, at der ikke er nogen synlige greb på fronterne.

Du kan få dette eksklusive køkken for KUN 98.900,-

Flere artikler

Godt spørgsmål: Hvad koster et nyt køkken?
Guide: Gør-det-selv med professionel finish
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*