NYHED: BALTIMORE KØKKEN

53.200,-

Vejledende pris for den viste opstilling eksl. hvidevarer
Det klassiske rammekøkken i vores nye serie Baltimore anno 2020, tilbyder alle de moderne og komfortable muligheder, som passer til den moderne livsstil.

Baltimore køkkenet indbyder til madlavning og hygge i køkken alrummet, både i det daglige og når der kommer gæster på besøg.
Køkkenalrummet her rummer det hele. Et dejligt åbent køkken med plads til flere "kokke" på én gang, tilskuere på barstolene og en stor, dejlig spiseplads. Så er rammerne sat for mange gode timer med familie og venner.

Baltimore rammelågerne i hvid folie giver køkkenet et personligt og klassisk udtryk. Bordpladerne og stænkpanelet på væggen over skabene mod væggen, er 20 mm laminat bordplade i et flot, sort marmoreret design. Bordpladerne og stænkpanelet er nemme at vedligeholde og billige i indkøb, i forhold til rigtige marmor bordplader. Grebene er et klassisk knopgreb i zink. Armaturet fra Cassøe og den underlimede vask fra Franke er holdt i sort, for sammen med de rå barstole og lertøjet at give lidt kant til de meget klassiske bordplader, greb og låger.

På trods af at køkkenet ser meget åbent ud uden overskabe, er der stadig godt med plads og praktiske funktioner i løsningen. Køleskabet er gemt i det ene højskab og opvaskeren er også integreret flot i køkkenet, i skabet ved siden af vasken. Lågerne sikrer, at hvidevarerne falder ind med resten af køkkenet.

Ovnen er monteret oppe i højden i højskabet. Det giver bedre adgang til at se ovnenes indhold og en bedre arbejdsstilling, når man skal betjene ovnen. Ovnen er valgt i hvid for at blende mere ind med de hvide låger og skabe balance, som kontrast til de store mørke overflader.

Emhætten er monteret i en kasse som er bygget så den flugter med linjerne over køkkenskabene, og malet i hvid så den bliver integreret i loftet. Derved undgår man at skulle lave en større ombygning i eventuelle spær eller etage adskillelse. Samtidig indrammes højskabene og man undgår dermed at skulle gøre rent ovenpå dem.

Hvis du ønsker at se mere om model Baltimore, finder du modelsiden her »
Kunne du tænke dig at få et flot og funktionelt køkken som dette?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.
Relaterede køkkener
Grå Plano med stilrene push-open
Stor køkkenø med underlimet stålvask
Hvid New York med grå Plano reoler og grå Fenix bordplade
Personligt og charmerende køkken skaber hyggelig stemning i nybyg
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt