Lækker og funktionel opbevaring

SPAR 20% på alle opbevaringsskabe


Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige opbevaringsløsning, der passer til din stil og til dine mål. Hos Kitchn.dk kan du sammensætte personlige opbevaringsløsninger - og netop nu kan du spare 20% på alle opbevaringsskabe på hjemmesiden.

Brug koden OPBEVARING2018 i gavekortfeltet i indkøbskurven for at få rabatten.


*Gælder ikke badskabe, skabe til indbygning og skydedøre. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder i september måned 2018.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven