Lækker og funktionel opbevaring

Man kan aldrig få for meget opbevaringsplads - men det kan være en udfordring at finde netop de opbevaringsmuligheder, der passer bedst til dit hjem og dine behov. Hos Kitchn.dk hjælper vi dig med at tilpasse løsningen til dig og dit hjem. Du kan få specialtilpassede løsninger til både børneværelset, gennemgangsrummet, aktivitetsrum, entre eller lige der, hvor du har behov for lidt ekstra opbevaring.

Aktivitetsrum/kontor

Kontoret eller aktivitetsrummet er ofte et sted med brug for meget opbevaringsplads samt bordplads - og de kan med fordel kombineres til et fælles rum med plads til udfoldelser og inspiration.

I dette kombinerede aktivitetsrum og kontor er der anvendt både almindelige skabe samt skydelåger, der giver den bedste udnyttelse af rummet. Skabene er primært med hylder, da det giver perfekte muligheder for at opbevare mapper og lignende til kontoret samt tegnesager til børnene.

Bag skydelågerne findes de forskellige hobby-artikler til både børn og voksne - herunder perler, brætspil samt spil og tilbehør til spillemaskiner. Indretningen bag skydelågerne er med diverse udtrækssystemer, der giver perfekt overblik over indholdet i skabet. Skydelågerne er lavet i fuld højde for at udnytte pladsen helt op til loftet.

Børneværelset

Du kan indrette hele børneværelset med standard elementer og få et lækkert og personligt rum, der er tilpasset til netop dit barn. Byg eksempelvis sengen op på bundskabe med skuffer og få gode opbevaringsmuligheder til LEGO, bamser eller andre småting. Du kan også med fordel bygge et skrivebord ind ved skabene og bruge overskabe med LED spots til at give både opbevaring til skolebøgerne samt godt arbejdslys til lektierne.

Du kan bruge vores ekstra høje højskabe eller vores top- og bundskabe, så du  kan bygge skabsvæggen helt op til loftshøjde. På denne måde slipper du for rengøringen oven på skabene, da der aldrig kan samle sig støv og snavs.

Entré

Der er ofte begrænset plads i entréen, og det kan være en udfordring at få plads til opbevaring. Her kan det være optimalt at bruge skabe i forskellige højder, så du har plads til både overtøj, handsker og huer, ekstra sko samt nøgler og andre småting.

På løsningen du ser her, er der anvendt højskabe til jakker og ekstra overtøj, almindelige underskabe med skuffe øverst til nøgler og andre småting, samt bundskabe til siddeplads og opbevaring af huer og handsker.

Gennemgangsrum

Afhængig af rummets størrelse kan der være flere gode muligheder for opbevaring. Har du et stort gennemgangsrum er der uanede muligheder for forskellige opbevaringsskabe, der giver plads til alle hverdagens ting som brætspil, duge, ekstra håndklæder, tasker etc.

Med de forskellige udtrækssystemer, der kan sættes i skabene, kan du arrangere dine ting, så du altid har det bedste overblik over indholdet. Brug eksempelvis udtræksskuffer til opbevaring af stearinlys og servietter eller kort, terninger og andre små spil, så du hurtigt kan danne dig et overblik, når det skal bruges.

Har du et smalt gennemgangsrum kan det være en fordel med skydelåger, da de ikke fylder ud i rummet, når lågerne åbnes. Også her er der uanede muligheder for udtrækssystemer, der kan gøre det nemt at overskue indholdet i skabet.

Gratis tegning og tilbud

Det er altid gratis og uforpligtende at få et indretningsforslag fra Kitchn.dk. Du kan læse mere om, hvordan du kan få en gratis tegning af netop dit projekt her: GRATIS TEGNING

Vil du gerne selv sidde og lege lidt med indretningen inden du kontakter vores konsulenter, kan du med fordel bruge vores online tegneprogram. Her kan du også sende dit forslag til vores konsulenter, der gerne hjælper dig færdig med projektet.

Søger du inspiration til netop dit projekt, så kan du finde det i vores inspirationsunivers. Du kan også finde alle vores lågetyper, så du kan finde netop den stil, der passer til dig og dit hjem.


KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven