Lavpriskøkken

Det behøver ikke at blive dyrt, når tiden er inde til at skifte det gamle køkken ud. Med et lavpriskøkken fra Kitchn.dk får du et billigt, dansk køkken med funktionalitet og lækkert design. Sådan synes vi nemlig, et lavpriskøkken skal være. Er du træt af bordpladen, som har suget godt med vand, eller de slidte underskabe med upraktiske hylder, kan du derfor trygt bestille et nyt lavpriskøkken hos Kitchn.dk. Vi tilbyder gratis levering i Danmark og hele 30 års garanti.

Spar penge med et gør-det-selv køkken

Kigger du på et lavpriskøkken her på webshoppen, vil du opleve, at billige priser ikke er lig med et begrænset udvalg eller mangel på smarte funktioner. Du får det hele og mere til hos Kitchn.dk, og du kan vælge imellem alt fra køkkener i romantisk stil til minimalistiske højglans køkkener.

Har du hænderne rigtigt skruet på, kan du gøre dit lavpriskøkken endnu billigere ved selv at stå for monteringen. Du kan spare en del penge ved at minimere udgiften til håndværkere, og det er faktisk ikke så svært at samle et køkken, som mange måske tror. Hvis du skulle få udfordringer under monteringen, så kan du altid kontakte os hos Kitchn.dk, hvor vores specialister gerne vejleder dig, så du kan komme videre med dit projekt.

Mål op, planlæg og tegn dit nye lavpriskøkken

Når du har besluttet dig for at købe et nyt lavpriskøkken, skal du selvfølgelig starte med at gøre dig nogle overvejelser omkring indretningen og stilen i køkkenet. Er du til skandinavisk minimalisme eller et mere romantisk og rustikt køkken? Foretrækker du køkkenskabe eller masser af skuffer? Når du har en idé om dette, er det tid til at måle rummet op.

Det kan være en god idé at angive køkkenets mål på en tegning, hvor du også markerer hvidevarer og el-tilslutninger. Herefter kan du begynde at tegne det nye køkken, og du kan viske ud og lave rettelser, indtil du har en køkkenindretning, du er helt tilfreds med.

Har du brug for hjælp, kan vi hos Kitchn.dk også hjælpe dig med at udarbejde en tegning over dit nye lavpriskøkken – helt uden omkostninger. Med din køkkentegning følger selvfølgelig et konkret tilbud på lige netop dit lavpriskøkken, og det er helt uforpligtende. Vi skal bare bruge cirkamål, et par billeder og dine ønsker til det nye køkken. Send det i en mail til info@kitchn.dk – så vender vi tilbage med et køkkentilbud inden for 24 timer på hverdage.

Nyt køkken til under kr. 20.000 ,-

Hos Kitchn.dk kan du nemt få et flot og lækkert lavpriskøkken til under kr. 20.000,-. Vores konsulenter har tegnet et flot eksempel på et køkken med fronter i Plano hvid og elegant køkkenø - prisen er kun kr. 19.700,-. Der medfølger selvfølgelig både bordplade, vask, armatur, bestikbakke og affaldsstativ, så du har et komplet køkken, du kan komme i gang med at bruge. Se billedet

Køkkenet har integreret opvaskemaskine og køleskab, så alle fronter er ens. Hvidevarer medfølger ikke.

Få dit eget lavpriskøkken fra Kitchn.dk

Du kan også få dit eget lavpriskøkken fra Kitchn.dk - og vi leverer hurtigt direkte hjem til dig. Vælger du et lavpriskøkken fra Kitchn.dk, kan du glæde dig over gratis fragt i hele Danmark.

Er du klar til at kigge på køkkenelementer til dit nye lavpriskøkken? Du er velkommen til at gå på opdagelse her på webshoppen, hvor vi har et kæmpe udvalg af køkkenskabe, bordplader efter mål og alt andet til køkkenet. Velkommen til Kitchn.dk.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven