Nytårsbrag - Spar 20%

Vi skyder året i gang

År 2017 har overskredet sidste salgsdato og vi har taget hul på 2018. Det fejrer vi med et knaldtilbud, hvor du kan spare 20% på din ordre på Kitchn.dk*. Tilbuddet gælder fra 3. januar til 21. januar 2018.

Skriv rabatkoden NYTÅRSBRAG i gavekortfeltet i indkøbskurven og tryk opdater - så fratrækkes rabatten automatisk.

Hjælp til projektet?

Skal du i gang med et nyt projekt - og vil du gerne have ekspert rådgivning med i prisen?

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Lige fra første ide til det færdige resultat står klar. Uanset projektets størrelse hjælper vi dig gerne godt på vej, så du kan fokusere på at få netop det rum, du drømmer om.

Kontakt vores konsulenter på info@kitchn.dk eller tlf. 97 43 05 00.

Besøg vors showroom

Vi elsker at vise vores produkter frem, så du kan se og mærke kvaliteten af vores produkter, inden du køber. Derfor inviterer vi gerne indenfor i et af vores 2 showrooms.

Du finder os her:

AULUM: Vævervej 33-35, 7490 Aulum
VALBY: Valbylanggade 211, 2500 Valby (ubemandet)

*Gælder ikke i forvejen nedsatte produkter eller tilbud. Gælder ikke produkter fra Quooker.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven