NYHED: PHOENIX KØKKEN

50.500,-

Vejledende pris for den viste opstilling eksl. hvidevarer
Smukt og funktionelt køkken, med vores nye matte Phoenix låger med anti-smuds overflade. Perfekt til den travle familie der ønsker et personligt design, og et praktisk køkken, som er nem at holde pænt i det daglige. 

Vores nye Phoenix låger er lavet af spånplader af genbrugstræ fra bæredygtige ressourcer. De er lakeret med vandbaseret UV-lak, som er bæredygtig og indeklimavenlig.
Smukt og funktionelt køkken med masser af plads til mange mennesker i køkkenet. Væggen med de indbyggede højskabe er en elegant måde at få integreret en masse opbevaringsplads uden at det kommer til at virke for voldsomt rummet. I et rum som dette med åbent til kip, er det også praktisk at der ikke skal gøres rent ovenpå skabene. 

Lågerne findes i sort og grå, og har en silkeglat overflade som er meget behagelig at røre ved, og den matte overflade skaber et visuelt roligt udtryk. Lågerne er lakeret med anti-smuds lak som gør lågerne velegnet til hverdagen i en travl familie. 
Grebene på lågerne er vores populære mat sorte Kvadro greb, som både kan skabe en kontrast i samspil med de grå Phoenix låger, eller fade ind og være diskrete som på de sorte Phoenix låger. 
Bordpladen er en lysegrå Fenix laminat med marmor look mønster, som både er mat og lækker i overfladen ligesom lågerne, og mønsteret gør bordpladen nemmere at holde pæn, da man ikke ser alt på den. 
Kunne du tænke dig at få et flot og funktionelt køkken som dette?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.
Relaterede køkkener
Grå Plano med stilrene push-open
Stor køkkenø med underlimet stålvask
Hvid New York med grå Plano reoler og grå Fenix bordplade
Personligt og charmerende køkken skaber hyggelig stemning i nybyg
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*