Skraldespande / Affaldsspande

På udkig efter en ny skraldespand/affaldsspand til dit køkken? Hos Kitchn finder du et sortiment af skraldespande til køkken og bryggers, som bygger på en ambition om at levere stærke og holdbare løsninger, der kan leve i dit køkken i mange år fremover. Skraldespande fås med og uden låg og kan benyttes alene, eller som en del af vores affaldssorteringssystemer.

En holdbar skraldespand til køkkenet

Vi tager vores køkken og dets funktioner for givet, og mange af funktionerne benyttes mange gange om dagen. Affaldsspanden er en af de dele som benyttes oftest, og som bare ikke må gå i stykker. Hos Kitchn har vi derfor valgt kun at tilbyde skraldespande fra de bedste leverandører på markedet, i stedet for at præsentere den billigste løsning.

Affaldsspande med sortering

I fremtiden skal vi sortere og genbruge en langt større andel af vores affald, end vi gør i dag. Der bliver derfor brug for affaldsspande, som kan opdele affaldet effektivt allerede i køkkenet, hvorefter de kan tømmes direkte i de respektive containere som stilles til rådighed af renovationsselskabet og kommunen. Vi tilbyder derfor også et omfattende program indenfor affaldssortering, så det bliver nemt for dig at separere de forskellige typer affald.

Skraldespande og affaldsspande fra Kitchn kan også benyttes i skabe fra fx. IKEA, Silvan, Jem & Fix, Bauhaus, Harald Nyborg m.fl.