Udskiftning af køkkenlåger

Skift køkkenlågerne og få et (næsten) nyt køkken

Har du et køkken eller bryggers der funktionelt allerede lever op til dine ønsker, men trænger til en opfriskning på overfladen? Så kan du med udskiftning af køkkenlågerne få et næsten helt nyt køkken. Og det bedste af det hele, er at det er billigt, og så tager det ikke meget mere end en eftermiddag at skifte lågerne i hele køkkenet. Når du har afmonteret de gamle låger, monteres de nye, og helst med nye hængsler der passer 100% til de nye låger. Herefter monteres der greb, medmindre du har valgt en grebsfri lågemodel. Efter endt justering af lågerne står du med et af udseende nyt køkken, klar til brug i mange år igen.

Prøv et par låger først ...

Inden du klikker ind på vores webshop og køber nye låger til hele køkkenet, så har du mulighed for nemt og billigt at få en idé om hvordan dit køkken, bryggers, bad eller garderobe vil tage sig ud med nye låger, ved at kigge i vores store udvalg af prøvelåger. Dermed får du mulighed for at se de nye låger i levende live og kan nemmere tage den endelige beslutning. Med en prøvelåge i hånden kan du bedre vurdere, og tage det rette valg når du bestiller.

Tegn dit køkken med nye låger

Vil du gerne have et virtuelt billede af hvordan dit køkken vil tage sig ud med nye låger, så har du mulighed for at benytte vores Tegn Selv Køkken program. Her kan du oprette en tegning af dit køkken, og derefter forsøge dig med at skifte lågerne ud og dermed finde ud f hvilken farve der gør sig bedst i helheden. Du kan også sende os specifikationerne, og så laver vi tegninger og tilbud, helt gratis på de låge modeller du ønsker at se i netop din køkkensammenhæng.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven