Udskiftning af køkkenlåger

Skift køkkenlågerne og få et (næsten) nyt køkken

Har du et køkken eller bryggers der funktionelt allerede lever op til dine ønsker, men trænger til en opfriskning på overfladen? Så kan du med udskiftning af køkkenlågerne få et næsten helt nyt køkken. Og det bedste af det hele, er at det er billigt, og så tager det ikke meget mere end en eftermiddag at skifte lågerne i hele køkkenet. Når du har afmonteret de gamle låger, monteres de nye, og helst med nye hængsler der passer 100% til de nye låger. Herefter monteres der greb, medmindre du har valgt en grebsfri lågemodel. Efter endt justering af lågerne står du med et af udseende nyt køkken, klar til brug i mange år igen.

Prøv et par låger først ...

Inden du klikker ind på vores webshop og køber nye låger til hele køkkenet, så har du mulighed for nemt og billigt at få en idé om hvordan dit køkken, bryggers, bad eller garderobe vil tage sig ud med nye låger, ved at kigge i vores store udvalg af prøvelåger. Dermed får du mulighed for at se de nye låger i levende live og kan nemmere tage den endelige beslutning. Med en prøvelåge i hånden kan du bedre vurdere, og tage det rette valg når du bestiller.

Tegn dit køkken med nye låger

Vil du gerne have et virtuelt billede af hvordan dit køkken vil tage sig ud med nye låger, så har du mulighed for at benytte vores Tegn Selv Køkken program. Her kan du oprette en tegning af dit køkken, og derefter forsøge dig med at skifte lågerne ud og dermed finde ud f hvilken farve der gør sig bedst i helheden. Du kan også sende os specifikationerne, og så laver vi tegninger og tilbud, helt gratis på de låge modeller du ønsker at se i netop din køkkensammenhæng.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven