Walk in closet

Walk in closet

Hos Kitchn laver vi også walk in løsninger. Uanset om du er ude efter en åben løsning eller en komplet amerikansk-inspireret løsning med skydedøre, så kan vi hjælpe dig.

Et walk in closet har rigtig mange fordele, og tit har man et værelse eller et pulterrum der står ubrugt hen. Du får det fulde overblik over din garderobe, og har nem adgang til alt dit tøj, når der ikke er låger foran hvert enkelt skab. Alle walk in opstillinger er tilpasset det rum, du ønsker at udnytte, så du får det maksimale ud af den plads, du har til rådighed.

Et walk in closet behøver ikke være dyrt. Der er som udgangspunkt kun brug for nogle tværgavle som kan adskilles af hylder og bøjlestænger, og så er du faktisk i gang med din walk in løsning. Ofte gør man det ekstra lækkert med smarte udtræk og funktionelle detaljer til opbevaring af for eksempel bælter, slips og accessories. Alt dette har vi i vores sortiment, så du kan få alt det lækre udstyr, der gør forskellen på et klædeskab og et ægte walk in closet.

FÅ EN GRATIS "WALK IN" TEGNING


Walk in indretning

Indretningen i et walk in skab er et kapitel for sig. Vi tilbyder indretningerne i flere prislag, og så kan du selv vurdere hvor meget du vil investere i løsningen.

16 mm - Til den helt almindelige walk in løsning tilbyder vi 16 mm hvid melamin, i korpus dele og hylde tilbehør. Dette er den "normale" tykkelse når man snakker køkken, bad og garderobeskabe, og bruges også ofte som skelet i walk in løsninger. 16 mm er et godt valg, når du vil holde prisen nede på din løsning, men også et visuelt lidt kedeligt valg, da der ikke på samme måde er kælet for detaljer som i 22 mm-serie.

SE 16 MM LØSNINGER HER22 mm - Er uovertruffen lækker indretning til din walk in garderobe. Vores 22 mm tykke indretning fås i flere farver og overflader, og har en lækker blød og afrundet forkantning. Her er der virkelig kælet for detaljen på alle indretningselementer, og den daglige brug er en sand fornøjelse. Der fås uendeligt meget udstyr til vores 22 mm indretningslinje, og kun fantasien sætter grænse for hvordan du kan få din helt personlige walk in løsning. Alle mål i vores 22 mm serie kan tilpasses og fleksibiliteten er derfor enorm.

Kontakt os på info@kitchn.dk eller Tlf. 97 43 05 00, hvis du ønsker et tilbud på vores lækre 22 mm serie.

Skydedøre til walk in løsninger

Skydedørene bruges ofte til walk in løsninger. Det kan være en solo skydedør med en single skinne, der kører hen foran væggen, eller den kan sågar kører ind mellem to vægge hvis der er lavet et mellemrum til det. Hvis åbningen til walk in rummet ellers er stort nok, kan du også montere to skydelåger foran løsningen. Dette kan give et mere eksklusivt udtryk, og lette adgangen til rummet hvis man evt. skal opbevare større ting i sin garderobe.

BESTIL SKYDEDØRENE HER


Lad os hjælpe dig med at designe din walk in garderobe

Har du brug for hjælp til at få designet og tegnet den helt rigtige løsning, så kontakt os gerne på info@kitchn.dk. Vi har masser af erfaring med at tegne gode løsninger, og den giver vi naturligvis gerne videre, så du kan få den helt rigtige walk in garderobeløsning til dit hjem.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven