Walk in closet

Walk in closet

Hos Kitchn laver vi også walk in løsninger. Alle walk-in opstillinger er tilpasset det rum du ønsker at udnytte. Et Walk-in closet har rigtig mange fordele, og tit har man et værelse eller et pulterrum der står ubrugt hen. Du får det fulde overblik over din garderobe, og har nem adgang til alt dit tøj når der ikke er låger foran hvert enkelt skab. Et walk in closet behøver ikke være dyrt. Der er som udgangspunkt kun brug for nogle tværgavle som kan adskilles af hylder og bøjlestænger, og så er du faktisk igang med din walk-in løsning. Tit ønskes det at gøre løsningen mere lækker med smarte udtræk og funktionelle detaljer til opbevaring af f.eks. bælter, slips og accesories. Alt dette har vi i vores sortiment, men det er ikke indretningsdele der er nødvendige for at komme igang, men det lækre ekstraudstyr kan selvfølgelig tilkøbes henad vejen, efterhånden som man får indrettet sig i walk in rummet.

FÅ EN GRATIS "WALK IN" TEGNING HER

Walk in indretning

16 mm - Indretningen i et walk-in skab er et kapitel for sig. Vi tilbyder indretningerne i tre prislag, og så kan du selv vurdere hvor meget du vil investere i løsningen. Til den helt almindelige walk-in løsning tilbyder vi 16 mm hvid melamin, i korpus dele og hylde tilbehør. Dette er den "normale" tykkelse når man snakker køkken, bad og garderobeskabe, og bruges også ofte som skelet i walk in løsninger. 16 mm er et godt valg, når du vil holde prisen nede på din løsning, men også et visuelt lidt kedeligt valg, da der ikke på samme måde er kælet for detaljer som i 22mm. Se standard 16 mm opstillinger her: Se 16 mm Indretninger her


22 mm - Er uovertruffen lækker indretning til din walk in garderobe. Vores 22 mm tykke indretning fås i flere farver og overflader, og har en lækker blød og afrundet forkantning. Her er der virkelig kælet for detaljen på alle indretningsdelene, og den daglige brug er en sand fornøjelse. Der fås uendeligt meget udstyr til vores 22 mm indretningslinje, og kun fantasien sætter grænse for hvordan du kan få din helt personlige walk in løsning. Alle mål i vores 22 mm serie kan tilpasses og fleksibiliteten er derfor enorm. Kontakt os på info@kitchn.dk eller 97430500 hvis du ønsker et tilbud på vores lækre 22 mm serie.

Skydedøre til Walk in løsninger

Skydedørene bruges ofte til walk in løsninger. Det kan være en solo skydedør med en single skinne der kører hen foran væggen, eller den kan sågar kører ind mellem to vægge hvis der er lavet et mellemrum til det. Hvis åbningen til walk in rummet ellers er stort nok, kan du også montere to skydelåger foran løsningen. Dette kan give et mere eksklusivt udtryk, og lette adgangen til rummet hvis man evt. skal opbevare større ting i sin garderobe.

BESTIL SKYDEDØRENE HER

Eller kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har brug for et specifikt tilbud.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven