Højskabe til badeværelse

Badhøjskabe er en vigtig del af indretningen i mange badeværelser, fordi de tilbyder masser af opbevaringsplads i et rum, hvor man har brug for let adgang til både håndklæder og plejeprodukter.

Badhøjskabe kan leveres i to dybder:

Dybde: 340 mm inkl. låge
Dybde: 470mm inkl. låge

Mest populære
Højskab bad slimline
Højskab bad slimline
Højskab bad slimline m. 3 låger
Højskab bad slimline m. 3 låger
Højskab bad slimline m. skuffer
Højskab bad slimline m. skuffer
Højskab bad
Højskab bad
Ekstra højt underskab bad m. låge
Ekstra højt underskab bad m. låge

Højskabe giver masser af opbevaring på badeværelset

Når man indretter sit badeværelser, så handler det om at udnytte pladsen bedst muligt, gerne uden det ser for kompakt ud. Her giver badhøjskabe utrolig meget opbevaringsplads på en elegant måde.

Hos Kitchn finder du badhøjskabe i forskellige højder og bredder, så du kan få netop den løsning, der gør sig bedst på dit badeværelse. Højskabene kan leveres med forskellig indretning såsom hylder bag låge, eller med skuffer, eller måske bare som åben reol til netop dit behov. Alle vores badskabe kan leveres med forskellige lågefronter, så du kan give dit badeværelse det helt rigtige udtryk.

Højskabe til badeværelset rummer mange muligheder, og du kan mikse og matche elementer som du ønsker, så det passer ind perfekt i dit bademiljø. Få inspiration til at indrette dit badeværelse lige her.

Kvalitetsskabe til skarpe priser


Hos Kitchn sælger vi kun badhøjskabe, som giver vore kunder fuld valuta for pengene. Med en optimal blanding af kvalitet og pris strækker dit budget langt sig langt, når du handler højskabe til badeværelset hos Kitchn.dk.

Skabene leveres usamlede som standard, men vi tilbyder at levere færdigsamlede badskabe mod et mindre tillæg.

Rengøring og vedligehold af låger


Låger med forskellige overflader bør rengøres forskelligt. Læs mere om, hvordan du bedst vedligeholder forskellige lågetyper her.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven