Højskabe til badeværelse

Bad højskabe er en vigtig del af indretningen i mange badeværelser. Skabene har en volumen der gør at man med fordel kan bruge badeværelsets højskabe til opbevaring af tøj mm. Badhøjskabe kan leveres i to dybder:

Dybde: 340 mm inkl. låge
Dybde: 470mm inkl. låge

Skabene leveres usamlede, men vi tilbyder at levere samlede badskabe mod et mindre tillæg.

Mest populære
Højskab bad slimline
Højskab bad slimline
Højskab bad slimline m. 3 låger
Højskab bad slimline m. 3 låger
Højskab bad slimline m. skuffer
Højskab bad slimline m. skuffer
Højskab bad
Højskab bad
Ekstra højt underskab bad m. låge
Ekstra højt underskab bad m. låge

Mere om bad højskabe

Badhøjskabe til dit badeværelse. Badhøjskabene kan leveres i mange forskellige højder og bredder. Badhøjskabet kan leveres med forskellig indretning såsom hylder bag låge, eller med skuffer, eller måske bare som åben reol til netop dit behov.

Når man indretter sit badeværelser, så handler det om at udnytte pladsen bedst muligt. Højskabe til badeværelset fra Kitchn rummer mange muligheder og du kan mikse og matche elementer som du ønsker, så det passer ind perfekt i dit bademiljø. Se eksempler på højskabe i badeværelser lige her.

Hos Kitchn sælger vi kun bad højskabe som giver vore kunder fuld valuta for pengene. Med en optimal blanding af kvalitet og pris strækker dit budget langt sig langt når du handler højskabe til badeværelset hos Kitchn.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven