Overskabe badeværelse

Overskabe på dit badeværelse kan give rigtig meget opbevaringsplads, og stadig bevare masser af lethed og luft i badeværelset. Et overskab eller måske flere på en væg kan rumme fantastisk meget, og efterlader stadig masser af gulvplads til vasketøjskurv, afsætningsbænk eller lignende.

Dybde: 220mm inkl. låge

Vælg på den enkelte vare om du ønsker at få dem leveret samlet eller usamlet.

Mest populære
Overskab bad
Overskab bad DKK 497,00
Lavt overskab bad
Lavt overskab bad DKK 455,00
Lavt overskab bad
Lavt overskab bad
Overskab bad
Overskab bad

Læs mere om badoverskabe

Badoverskabe til dit badeværelse. Vore overskabe til badeværelse findes i forskellige højder og bredder, og du kan bruge dem i selv meget små badrum. Badoverskabet kan også bruges som åben reol uden låge hvis det passer til dit projekt.

Det handler om at udnytte sin plads på badeværelset bedst muligt. Overskabe til badeværeslet fra Kitchn giver dig ekstra opbevaringsplads, så dine ting kan gemmes af vejen og dit badeværelse ser nydeligt ud. Du kan se meget mere bad inspiration lige her.

Overskab til badeværelse har en anden undervurderet funktion! Mange opbevarer en masse ting på deres badeværelse som skal være utilgængelig for børn - her er bad overskabe helt perfekt. Overskabene til badeværeslet bliver selvfølgelig monteret højt på væggen og er der for utilgængelig for børn og er dermed et sikkert opbevaringssted for ting som medicin m.v.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven