Overskabe badeværelse

Overskabe på dit badeværelse kan give rigtig meget ekstra opbevaringsplads, og  de gør det muligt at en vis lethed og luft i badeværelsets indretning. Et overskab eller måske flere på en væg kan rumme fantastisk meget, og efterlader stadig masser af gulvplads til vasketøjskurv, afsætningsbænk eller lignende.

Dybde: 220mm inkl. låge
Bredde
Dybde
Højde
Mærker
Sortering

Badoverskabe giver ekstra plads

Det handler om at udnytte sin plads på badeværelset bedst muligt. Overskabe til badeværeslet fra Kitchn giver dig ekstra opbevaringsplads, så dine ting kan gemmes af vejen og dit badeværelse ser ryddeligt ud.

Overskab til badeværelse har ofte også en anden undervurderet funktion. Mange opbevarer en masse ting på deres badeværelse, som skal være utilgængelig for børn –  her er badoverskabe en god idé. Overskabene til badeværelset bliver selvfølgelig monteret højt på væggen og er derfor utilgængelig for børn. Det gør dem dermed et  godt opbevaringssted for ting som medicin m.v.

Få inspiration


Uanset hvordan dit badeværelse ser ud, har du helt sikkert flere spændende indretningsmuligheder. Savner du ideer, kan du se masser af badinspiration lige her.

Vores udvalg af overskabe til bad


Vores overskabe til badeværelse findes i forskellige højder og bredder, og du kan bruge dem i selv meget små badrum. Badoverskabet kan også bruges som åben reol uden låge hvis det passer til dit projekt.

Vælg på den enkelte vare om du ønsker at få dem leveret samlet eller usamlet.