Overskabe badeværelse

Overskabe på dit badeværelse kan give rigtig meget opbevaringsplads, og stadig bevare masser af lethed og luft i badeværelset. Et overskab eller måske flere på en væg kan rumme fantastisk meget, og efterlader stadig masser af gulvplads til vasketøjskurv, afsætningsbænk eller lignende.

Dybde: 220mm inkl. låge

Vælg på den enkelte vare om du ønsker at få dem leveret samlet eller usamlet.

Mest populære
Lavt overskab bad
Lavt overskab bad DKK 439,00
Overskab bad
Overskab bad DKK 480,00
Lavt overskab bad
Lavt overskab bad DKK 439,00
Overskab bad
Overskab bad DKK 480,00
Lavt overskab bad
Lavt overskab bad
Overskab bad
Overskab bad

Læs mere om badoverskabe

Badoverskabe til dit badeværelse. Vore overskabe til badeværelse findes i forskellige højder og bredder, og du kan bruge dem i selv meget små badrum. Badoverskabet kan også bruges som åben reol uden låge hvis det passer til dit projekt.

Det handler om at udnytte sin plads på badeværelset bedst muligt. Overskabe til badeværeslet fra Kitchn giver dig ekstra opbevaringsplads, så dine ting kan gemmes af vejen og dit badeværelse ser nydeligt ud. Du kan se meget mere bad inspiration lige her.

Overskab til badeværelse har en anden undervurderet funktion! Mange opbevarer en masse ting på deres badeværelse som skal være utilgængelig for børn - her er bad overskabe helt perfekt. Overskabene til badeværeslet bliver selvfølgelig monteret højt på væggen og er der for utilgængelig for børn og er dermed et sikkert opbevaringssted for ting som medicin m.v.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven