Underskabe til Badeværelse
SPAR 25%

Her kan du finde lige det underskab til badeværelset der passer til din stil og indretning. Sammensæt din egen kombination med underskabe, hylder eller skuffer alt efter hvad du ønsker og vælg mellem mange forskellige farver og materialer til fronten.

Underskabe til badeværelset fremstilles i dybden 470 mm inkl. fronter
(Enkelte modeller laves dog i slimline med dybde 340 mm)
Front
Bredde
Sortering

Underskabe til dit badeværelse

Vores badunderskabe findes i flere forskellige udgaver, enten som hyldeskabe med låger eller som badskuffeskabe. Kombiner dit badunderskab med en af vores flotte badvaske for et lækkert badeværelsesmøbel.

Indretning i skuffer under vasken


Tænk på alt det, man har brug for at have lige ved hånden, når man er på sit badeværelse. Når man skal gøre sig klar over morgenen eller inden man skal i seng, så har vi alle nogle rutiner. Efterhånden er underskabe med skuffer blevet meget populære, fordi de gør pladsen under vasken mere tilgængelig. Køb en skuffeindsats med rum, hvis du har brug for at holde orden på småting i skuffen, for eksempel makeup.

Vil du selv samle dit underskab, eller skal vi?


Vælg på det enkelte skab om det skal leveres samlet eller usamlet. Vi har en dygtig montageafdeling på vores fabrik, som kan samle skabet til en skarp pris, så du er endnu tættere på at have et nyt badeværelse klar, når pakken fra os kommer.

Læs mere: Samling af skabe

Badunderskabe på standardmål eller specialmål


Hos Kitchn forhandler vi primært skabe på standardmål. Det er med til at holde prisen på varerne nede, så du kan få et billigt underskab til dit badeværelse. Vi anbefaler altid, at du vælger standardmål, når det er muligt, især på badunderskabe, hvor et skab på specialmål typisk vil medføre, at du skal bruge en vask på specialmål, og så får pengene hurtigt ben at gå på. Når det er sagt, så kan det godt lade sig gøre at lave specialløsninger mod en merpris.

Læs mere: Skabe på specialmål

Har du brug for hjælp?


Kontakt os gerne på info@kitchn.dk, hvis du skal have hjælp til at vælge badunderskabe og vask.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*