Badeværelsesmøbler

Nye badeværelsesmøbler gør underværker

Nye badeværelsesmøbler kan gøre underværker for selv et ældre badeværelse. Det handler om at finde lige netop det møbel, som passer ind i stilen og alligevel giver badeværelset nyt liv. Så behøver det nemlig ikke koste en formue at få et nyt, flot badeværelse.

Du kan selvfølgelig vælge at give rummet den helt store tur med nye klinker, vask og bruseniche, men hos Kitchn.dk er vi af den overbevisning, at du billigt og med enkle midler skal kunne forvandle dit badeværelse til et flot og praktisk rum, til glæde for hele familien.

Hvis du har brug for inspiration til dit badeværelse, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Det er helt uforpligtende, og vi kan uden omkostninger hjælpe dig med at lave en tegning over, hvordan nye badeværelsesmøbler ville passe ind i dit eksisterende badeværelse.

Badeværelsesmøbler i alle varianter

Når du ønsker nye badeværelsesmøbler, bør du starte med at tage et grundigt kig på det eksisterende badeværelse. Hvad fungerer, og hvad ønsker du at ændre? Savner du opbevaringsplads eller måske mere lys og luft? Skal nogle af de gamle badeværelsesmøbler blive i rummet? Når du kender svaret på disse spørgsmål, er du godt rustet til at vælge nye badeværelsesmøbler, som forhåbentlig gør hverdagen både smukkere og nemmere for alle medlemmer af familien.

Hos Kitchn.dk finder du badeværelsesmøbler i et væld af stilarter og størrelser, så det skulle være muligt at finde et møbel, som opfylder lige netop jeres behov. Vores badeværelsesmøbler er typisk lavet i en slagfast, hvid melaminoverflade, som også fås indfarvet i næsten alle trætyper. Fronterne kan vælges i talrige udgaver, ligesom du kan vælge grebsfrie badeværelsesmøbler eller badeværelsesskabe med mere romantiske greb.

Du kan vælge at købe dit nye badeværelsesmøbel for sig selv eller kombinere det med en bordplade med integreret vask. Hos Kitchn.dk fører vi et stort udvalg af støbte bordplader i kvalitetsmaterialer, som tåler den daglige brug af badeværelset. Bordpladerne passer naturligvis til vores badeværelsesmøbler, og de kan efter ønske produceres i utallige farver, mønstre og stenmaterialer.

Bestil en prøvelåge

Ved du allerede, hvilke badeværelsesmøbler du kunne tænke dig, kan du se nærmere på vores modeltyper og evt. bestille en en eller flere prøvelåger. På den måde kan du i ro og mag se, om lågens farve, design og materiale er som ønsket. Lågerne har stor betydning for dit badeværelses udtryk, så det selvfølgelig vigtigt at vælge de helt rigtige låger fra start.

Køb badeværelsesmøbler online på Kitchn.dk

Det behøver ikke være besværligt at handle på nettet. Faktisk er det nemt og bekvemt, for vores webshop har åbent hele døgnet, og du slipper for den besværlige hjemtransport med ofte tunge badmøbler. Har du brug for hjælp til at få løftet møblerne op i en etagebygning, kan vi også være behjælpelige med det. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne og vores serviceydelser.

Bestil dine nye badeværelsesmøbler online i dag!

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven