Badmiljø 100 cm Tilbud

Her finder du vores 100 cm kampagne badmiljøer til meget stærke priser. Et badmiljø er komplet og klar til montage i dit badeværelse.

Bestil evt. ekstra skabe der matcher det valgte miljø, og få sammenhæng i rummet til en ekstra væg.

Alle kampagne badmiljøer leveres usamlede, og er produceret i 450 mm dybde. Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har specielle ønsker.

Mest populære
Badsæt 100cm model 24-88
Badsæt 100cm model 24-88 Før DKK 7.295,00
DKK 4.963,00
Badsæt med 2 skuffer 100 cm
Badsæt med 2 skuffer 100 cm
Badsæt 100cm model 24-88
Badsæt 100cm model 24-88

Læs mere om badmiljø her

Et Aldina badmiljø har f.eks. navn efter vasken der er en smuk designet vask der tilbydes i flere mål og farver. Vasken er 5 cm tyk, og giver dermed dit badmiljø et eksklusivt udtryk. Til trods for dette er prisen kniv skarp og garantien helt i top med vores 30 år!

Badsættet tilbydes med flere fronter og du kan altid kontakte os hvis du har et specielt ønske til netop dette.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven