Billig køkken i dansk kvalitet

Det er en floskel at et billig køkken, er et dårligt køkken. Jo, der er mange eksempler på, at kunder ikke har fået det drømmekøkken, de har betalt for, fordi leverandøren lovede mere, end de kunne holde - men sådan spiller klaveret ikke hos Kitchn.dk. Hele vores forretning er bygget op omkring leverandørsamarbejder med danske producenter, der har lige så høje kvalitetskrav til deres elementer som du og vi.

GÅ TIL SHOP>>

Derfor kan du her hos Kitchn.dk finde dit billig køkken i god kvalitet og til en pris, der ikke sender lommelæderet på slankekur. Fordi vi har et fasttømret samarbejde med vores leverandører og køber stort ind, kan vi tilbyde dig billige køkkener i topkvalitet.

Billige køkkener tilpasset til dine behov

Vi har sammensat vores udvalg af elementer og moduler til vores billige køkkener ud fra et pick-and-choose princip. Det vil sige, at du kan skræddersy dit billige køkken ud fra dine behov og dit rums mål. Således får du muligheden for, at tilpasse alle elementerne, så det passer præcist til dit rums mål.

Vi har hver dag kontakt til en lang række kunder og interessenter - og derfor ved vi, at hvert rum er forskelligt. Måske har du en række vinduer på den ene væg, måske er der den skorsten som fylder en del i rummet eller noget helt tredje. Uanset hvilke særpræg dit rum har, så garanterer vi, at vi kan sammensætte et billig køkken, som passer til præcist dit rum.

GÅ TIL GRATIS TEGNING AF DIT KØKKEN

Billig køkken på special mål

Er du ikke en ørn med en tommestok, så kan vi også hjælpe dig med det. Det er uhyre vigtigt, inden du vælger dine elementers mål, at du er sikker på, at målene er de rette. Hvis du foretrækker, at vi kommer og måler dit rum op, så sender vi gerne en køkkenmontør afsted, så du er sikker på, at dit nye billige køkken passer 100% på målene.

GÅ TIL GRATIS KØKKENOPMÅLING

Selvom køkkenet er billigt, er vi med hele vejen

En af de steder hvor køkkenfirmaer ofte sparer, er på råd og vejledning. Det vil vi meget gerne tage afstand fra. Derimod lover vi hos Kitchn, at du bliver taget i hånden hele vejen igennem processen, også selvom der er tale om et billigt køkken. At købe et nyt køkken, billigt eller ej, er en stor beslutning. Derfor er det også ubeskriveligt vigtigt, at du føler dig klædt på til at tage beslutningerne, hele vejen igennem processen, så du ikke pludseligt føler dig ladt i stikken.

Selvom det ikke lige er hver uge, man står overfor at skulle have nyt køkken og der formentligt går lang til inden vi støder på hinanden igen, så er vores ry og rygte afgørende for vores forretning. Derfor bestræber vi på at levere den bedst tænkelige service HVER GANG. Vores filosofi er, at ingen er bedre end deres sidste projekt, derfor kan du også være sikker på, at du får den bedste behandling - fordi vi simpelthen ikke vil være andet bekendt.

Hvis du har fået blod på tanden og gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her står vores erfarne personale klar til at sparre med dig om dine tanker omkring det køkken, du ønsker dig. Vores personale er erfarne branchefolk, der sætter en ære i at stille skarpt på dine ønsker og behov, så du kan være sikker på, at intet bliver glemt eller overset.

Du kan kontakte vores kundeservice HER>>

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven