Blanco

Du kender dem sikkert allerede. Blanco vaske og armaturer er nemlig populære blandt alle, der ønsker en praktisk og eksklusiv køkkenvask af højeste kvalitet. Som Blanco selv siger: En køkkenvask er ikke bare en køkkenvask. Du bruger mange timer foran vasken hver uge, og derfor skal den selvfølgelig opfylde dine individuelle behov, være let at rengøre og passe flot sammen med resten af dit køkken.

Køkkenvask og armaturer fra Blanco

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af Blanco vaske til det moderne køkken. Se selv mulighederne på siden her, og kontakt os gerne på info@kitchn.dk eller telefon 97 43 05 00, hvis du ikke finder lige præcis den Blanco vask, du søger. Vi kan hjælpe med at bestille den hjem!

Den mutifunktionelle køkkenvask


Vidste du, at Blanco er Tysklands største producent af køkkenvaske og tilbehør? Vaskene er kendetegnet ved en særdeles høj kvalitet og holdbarhed, og du kan derfor trygt kigge nærmere på Blanco, hvis du er ved at lave nyt køkken eller blot ønsker en opdatering af køkkenvasken. En Blanco vask tilfører et strejf af luksus til det nye eller ældre køkken, og med sine gennemtænkte detaljer er den flotte vask tilmed yderst funktionel.

Du kan vælge Blanco vaske til køkkenskabe af forskellige størrelser og med tilbehør som for eksempel en bakke eller ekstra kumme. Flere Blanco vaske er desuden vendbare, således du kan placere vasken på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til indretningen i dit køkken.

Vælg en Blanco vask, som passer til dit køkken


Netop dit køkken har stor indflydelse på, hvilken Blanco vask du bør vælge. I hvilken side sidder afløbet? Hvor bredt er køkkenskabet under vasken? Og hvilken vask vil passe bedst til stilen i køkkenet? Når du kender svaret på disse spørgsmål, er du klar til at vælge din nye Blanco vask. Husk, at køkkenvasken typisk nedfældes i selve bordpladen. Derfor bør du også have din nuværende eller kommende bordpladetype i tankerne, når du skal bestille din nye køkkenvask.

En klassisk stålvask passer til stort set alle køkkenbordplader, men du kan eksempelvis også vælge en antracitgrå Blanco vask i silgranit til det mørke køkken eller som en flot kontrast til det helt hvide, skandinaviske køkken. Slutteligt kan du hos Kitchn.dk vælge imellem en bred vifte af køkkenarmaturer og blandingsbatterier, som fuldender stilen i køkkenet og din nye Blanco vask.

Find Blanco vaske online hos Kitchn.dk


Kitchn.dk forhandler vaske i mange varianter. Kan du ikke finde din ønskede model her på siden, er du velkommen til at kontakte os for assistance, og har du allerede fundet din kommende Blanco vask, kan du trygt bestille den hjem online. Vi leverer altid gratis, når du bestiller for mindst 5.000 kr., og hvis du har behov for det, eller bare gerne vil gøre det let for dig selv, hjælper vi også gerne med at arrangere montering.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*