Blum

Se de mange hængsler fra Blum her hos Kitchn, hvor vi fører et stort udvalg.

Har du spørgsmål til produkterne? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål om vores produkter.
Bredde
Mærker
Sortering

Kvalitetsprodukter fra Blum

Blum er en af de mest brugte leverandører herhjemme, når det gælder både skuffer og hængsler. Det er et kvalitetsmærke, som er kendt i branchen, og det er din garanti for et godt, solidt produkt.

Vi giver 30 års garanti på alle beslag fra Blum, hvad enten det drejer sig om hængsler, skuffer eller topbeslag. Kvaliteten er helt i top, så derfor tør vi give dig en god garanti, helt uden at blinke!


Blum hængsler


Hvis du kigger ind i et hvilket som helst køkkenskab, er der stor sandsynlighed for, at du spotter deres navn på dine hængsler. Vi forhandler et stort udvalg af skabshængsler og lågedæmpere.


Blum skuffer


Hos Kitchn har vi valgt kun at føre Blum Tandem skufferne på vores webshop. Det er len luksusskuffe med fuldudtræk og softclose. Det er med til at sikre, at du får en god oplevelse, når du køber skuffer eller skuffeskabe hos os.

Blum har dog en billigere Metabox skuffe, som vi har adgang til i vores bagvedliggende sortiment, såfremt du foretrækker denne model. Kontakt os, hvis du ønsker Blum Metabox.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*