Blum hængsler og skuffer

Se de mange hængsler fra Blum her hos Kitchn, hvor vi fører et stort udvalg.

Har du spørgsmål til produkterne? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål om vores produkter.
Bredde
Dybde
Højde
Mærker
Sortering
Sokkelskuffe uden skuffefront
Højde: 18 cm
Dybde: 51 cm
På lager
Viser 30 ud af 33 produkter

Blum hængsler og skuffer

Blum er en af de mest brugte leverandører i køkkenbranchen herhjemme, når det gælder både skuffer og hængsler. Det er et kvalitetsmærke, som er kendt i branchen, og det er din garanti for et godt, solidt produkt.


Blum hængsler


Hvis du kigger ind i et hvilket som helst køkkenskab, er der stor sandsynlighed for, at du spotter deres navn på dine hængsler. Det er nok det mest udbredte brand i Danmark. Vi forhandler et stort udvalg af originale skabshængsler og lågedæmpere.

Blum skuffer


Blum laver nogle virkelig lækre kvalitetsskuffer, der er egnede i alle hjemmets rum – køkken, bad, bryggers eller garderobe.

Blum Tandem skuffer


Hos Kitchn har vi valgt kun at føre Blum Tandem skufferne på vores webshop. Det er en luksusskuffe med fuldudtræk og softclose. Det er med til at sikre, at du får en god oplevelse, når du køber skuffer eller skuffeskabe hos os. Du kan kende Tandem-skuffen på dens koniske udformning, hvilket vil sige, at bunden er en anelse smallere end toppen af skuffen. Skuffens skrå sider har betydning i forhold til tilbehør, men når du handler det hele hos os, så kan vi stå inde for, at det passer i netop denne skuffetype.

Blum Metabox skuffer


Blum fører billigere Metabox skuffe, som vi har adgang til i vores bagvedliggende sortiment, såfremt du foretrækker denne model. Kontakt os, hvis du ønsker Blum Metabox.