Cassøe

Cassøe er garant for armaturer i kvalitetsmaterialer og tidløst design til både køkken, badeværelse og bryggers. Sortimentet hos danske Cassøe er nemlig en nøje udvalgt sammensætning af de bedste produkter fra verdens førende leverandører af badeværelsesudstyr og køkkenarmaturer.
Mærker
Sortering
Viser 25 ud af 25 produkter

De flotteste, moderne armaturer fra Cassøe

Cassøe leverer vandhaner til både køkkenet, badeværelset og dit bryggers. Sortimentet er stort, så er du eksempelvis på jagt efter din nye køkkenvandhane, er mulighederne mange. Fælles for alle Cassøe vandhaner er den høje kvalitet og det lækre design, men hvilken form foretrækker du? Skal vandhanen monteres i vasken eller i bordpladen? Og hvad med materialet?

Cassøe vandhaner fås for eksempel i børstet krom, blankt krom og antracit, så valget er måske ikke så ligetil. En god tommelfingerregel er dog at vælge en model i samme stilart som hjemmets øvrige haner, og som passer til både greb, vask og eksisterende køkkenelementer. På den måde skaber du et eksklusivt udtryk og en rød tråd gennem hjemmet.

Cassøe spejle


Hos Kitchn har vi valgt at tage en håndfuld populære spejle fra Cassøe ind i sortimentet. Her får du nemlig stilrene, smukke spejle, der passer rigtig godt til de badmøbler, vi sælger hos Kitchn.

Nyt køkken med Cassøe armatur?


Er din nye Cassøe vandhane en del af en større bestilling, eller overvejer du at lave helt nyt køkken eller bad? Hos Kitchn.dk sidder vores erfarne indretningseksperter klar til at vejlede dig og udregne et tilbud på lige netop dit projekt. Vi tegner naturligvis din nye løsning gratis.

Du kan helt gratis få lavet en 3D tegning, der viser rummet fra alle vinkler og priser på samtlige elementer. Det gælder selvfølgelig alt lige fra skabe og bordplader til din foretrukne Cassøe vandhane.

Beskriv dine ønsker, og vedhæft cirkamål og et par billeder af rummet, så laver vores konsulenter et tilbud og tegninger og sender til dig. Vi tør næsten godt love, at det er billigst at købe din nye Cassøe vandhane sammen med resten af dine nye, flotte køkkenelementer.