Fragt & levering

Når du bestiller køkken, bad eller garderobe hos Kitchn.dk, skal du ikke bekymre dig om fragten. Vi leverer overalt i Danmark og til nærmeste kantsten eller carport hvis der er kørefast underlag. Vores varer bliver leveret med GLS eller via Sand Distribution fra Herning, der er specialister i at håndtere vores produkter.

Billig levering!

Det koster kun 39 kr. med GLS til pakkeshop, 99 kr. for et kolli med fragtmand eller 299 kr. for en palle levering. Fragtprisen på din ordre kan du se ved bestilling i kurven. Fragten er gratis hvis du køber for over 5.000 kr. Der er ingen andre omkostninger, når du handler hos Kitchn.dk. Leveringen kan ske til brofaste øer - og alle varer leveres ved nærmeste kantsten.

*(Gratis levering gælder ikke Færøerne og Grønland. Ej heller for øer uden selvstændig postnr. og uden fast broforbindelse. Her gælder gratis levering til afskibningssted.)

Hurtig levering!

Kitchn.dk leverer alle standard lagervarer i løbet af 3-5 dage. Skulle din ordre indeholde mere specifikke produkter, der er tilpasset dine mål og ønsker er leveringtiden 8-14 dage. Hvis en vare skulle være i restordre bliver du kontaktet af kundeservice hurtigst muligt efter bestilling.

Sikker levering!

Kitchn.dk bruger kun landsdækkende fragtfirmaer til at håndtere vores leveringer. Vi arbejder sammen med Sand Distribution og GLS, da vi har erfaret de laver færrest fejl, og samtidig tilbyder hurtig og sikker levering. Vores dygtige folk i forsendelsen sørger naturligvis for, at alle varer er forsvarligt indpakket i godkendt emballage. De bestilte varer leveres i gade niveau på et kørefast underlag, anden form for leverance bestilles særskilt i henhold til ovenstående.

5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*