Garderobeskabe

Hos Kitchn finder du et spændende udvalg af garderobeskabe til din bolig. Fælles for alle garderobeskabene er, at de er skabt i gode og slidstærke materialer som kan modstå dagligdagen.

Vi mener ikke at lækre garderobeskabe skal koste en formue, derfor har vi et tæt samarbejde med vores leverandører hvilket bevirker at vi kan holde prisen nede og tilbyde dig billige garderobeskabe.

Skabene leveres usamlede.
Vi tilbyder samlede skabe mod et mindre tillæg.
Front
Bredde
Sortering

Garderobeskabe og tilbehør

Med vores garderobeskabe får du rig mulighed for at tilpasse dit garderobeskab efter lige nøjagtig dine ønsker og behov. Herunder kan du se alle vores skabstyper med standardindretning, men i vores sektion med tilbehør til skabe kan du finde alt du skal bruge til at tilpasse garderobeskabet.

Højde: 1952 mm x Dybde: 600 mm inkl. låge - Skabene kan vælges i flere forskellige bredder.

Skabene leveres usamlede, men vi tilbyder selvfølgelig at levere samlede skabe mod et mindre tillæg. Vælg på den enkelte vare om skabet skal leveres samlet eller usamlet.

Garderobeskabe til alle rum


Et godt garderobeskab har plads til alt lige fra tøj og håndklæder til børnenes legetøj. Det skaber orden og gør det nemt at rydde op. Du kan få garderobeskabe i et væld af flotte materialer, som kan blende ind med hjemmets øvrige overflader og på den måde skabe et roligt udtryk og en rød tråd gennem hele huset. Skabet kan også være et minimalistisk alternativ til stumtjeneren og knagerækken, hvis du eksempelvis vælger et garderobeskab med bøjlestænger til entreen.

Hos Kitchn.dk finder du et spændende udvalg af garderobeskabe til alle hjemmets rum. Vores priser er selvfølgelig lige så gode, som de plejer at være.

Billige garderobeskabe i høj kvalitet


Hos Kitchn.dk mener vi ikke, at et godt garderobeskab skal koste en formue. Derfor gør vi sammen med vores underleverandører vores bedste for at holde priserne lave og kvaliteten i top. Fælles for vores garderobeskabe er, at de er skabt i gode og slidstærke materialer, som kan modstå dagligdagen og holde sig pæne i mange år.

Vi leverer som udgangspunkt vores garderobeskabe usamlede, men vi tilbyder også at samle dine skabe på forhånd mod et mindre tillæg. For at kunne tilbyde de billige priser kommer vores garderobeskabe med den standardindretning, som er angivet, når du klikker ind på produktet. Ønsker du mere tilbehør til garderobeskabet, kan du finde det i vores sektion med indvendigt skabstilbehør. På den måde får du et garderobeskab, der er tilpasset lige præcis dine ønsker og behov – til den helt rigtige pris.

Vælg det rigtige garderobeskab


Du kan bruge garderobeskabe mange steder i hjemmet – for eksempel i dit bryggers, badeværelse, udhus og på børnenes værelser. Indretning med garderobeskabe er nemlig en fleksibel løsning, og du kan også sammenbygge skabene med f.eks. lave overskabe for på den måde at udnytte rumhøjden fuldt ud. Vores garderobeskabe fås i en standardhøjde og kan vælges i flere forskellige bredder, ligesom du kan vælge almindelige låger eller garderobeskabe med skydedøre.

Du kan vælge imellem en bred vifte af lågetyper, så du kan få et garderobeskab, der passer flot ind i din nuværende indretning – eller du kan vælge at købe flere skabe på én gang og strømligne designet gennem hele huset. Vælg for eksempel et klassisk, hvidt garderobeskab med hylde og bøjlestang eller et smart højskab med frontudtræk og masser af hyldeplads. Én ting er helt sikkert: Du skal nok få plads til det hele.

Køb dit garderobeskab hos Kitchn.dk


Har du fundet et billigt garderobeskab, som du gerne vil bestille? Når du handler for over 2.000 kr. hos Kitchn.dk, får du gratis levering, og bestiller du for mindre, leverer vi for blot 75 kr. i hele landet. Vi kan også hjælpe med at arrangere montering, hvis du har brug for hjælp til det. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk. Vores indretningseksperter sidder klar til at vejlede dig, og vi tilbyder også at lave en gratis 3D tegning med indretningsforslag til din garderobe.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*