Få gratis køkken tilbud og plantegning

Drømmer du om nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe? Lad os give dig et godt tilbud og en gratis plantegning så du kan se, hvordan det kan gøres med Kitchn.

Skal vi udarbejde et køkkentilbud til dig?

Det er hurtigt og nemt at få en køkkentegning med indretningsforslag til dit drømmekøkken. Udfyld formularen ovenfor, så har vi et rigtig godt udgangspunkt for at tegne en løsning til dig. I løbet af formularen beder vi om forskellige oplysninger, som gør det lettere at sikre, vi leverer et køkkentilbud, der matcher dine forventninger.

Beskriv dit projekt

Hvad drømmer du om? Hvordan er din smag? Hvad er dit budget? Den slags oplysninger hjælper os til at designe og tegne en løsning, der matcher dine drømme. Hvis du allerede har kig på nogle bestemte låger eller bordpladetyper, må du meget gerne skrive hvilke. Du er også velkommen til at medsende billeder og links til løsninger, du godt kan lide.

Tag billeder

Tag et eller flere billeder af det rum, vi skal hjælpe dig med at indrette. Jo flere billeder, vi har – desto mere præcist kan vi se mulighederne i rummet. Skulle der være vigtige detaljer som for eksempel faldstamme, radiator, afløb, installationer og lignende, må du meget gerne medsende billeder af dem også.

Tag mål

Skriv mål på din plantegning. Det giver os bedre mulighed for at gøre vores tegningerne præcise og detaljerede. Skulle der mangle en oplysning gør det ikke noget – så skal vi nok henvende os.

Du kan også lave første udkast og indtegne dit køkken via vores tegneprogram. Så vender vores køkkenkonsulenter tilbage til dig med et tilbud.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til os.
Prøv vores tegneprogram
Chat med os
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*