Få gratis køkken tilbud og plantegning

Drømmer du om nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe? Lad os give dig et godt tilbud og en gratis plantegning så du kan se, hvordan det kan gøres med Kitchn.

Udfyld formularen og få et gratis køkken-tilbud

Udfyld dine oplysninger herunder. Om få minutter modtager du en mail med en række uddybende spørgsmål omkring dit projekt, så vores konsulenter kan lave gratis tegning og køkken-tilbud til dig.

Processen fra ende til anden

Det er hurtigt og nemt at få en køkkentegning med indretningsforslag til dit drømmekøkken. Udfyld formularen ovenfor, så kommer du godt i gang.

1. Beskriv dit projekt

Hvad drømmer du om? Hvordan er din smag? Hvad er dit budget? Den slags oplysninger hjælper os til at designe og tegne en løsning, der matcher dine drømme. Hvis du allerede har kig på nogle bestemte låger eller bordpladetyper, må du meget gerne skrive hvilke. Du er også velkommen til at medsende billeder og links til løsninger, du godt kan lide.

2. Tag billeder

Tag et eller flere billeder af det rum, vi skal hjælpe dig med at indrette. Jo flere billeder, vi har – desto mere præcist kan vi se mulighederne i rummet. Skulle der være vigtige detaljer som for eksempel faldstamme, radiator, afløb, installationer og lignende, må du meget gerne medsende billeder af dem også.

3. Tag mål

Skriv gerne nogle mål. Det giver os bedre mulighed for at gøre vores tegningerne præcise og detaljerede. Skulle der mangle en oplysning gør det ikke noget – så skal vi nok henvende os.

5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*