Køkkenelementer

Køkkenelementer i god dansk kvalitet

Drømmer du om et billigt køkken i dansk kvalitet? Hos Kitchn.dk producerer vi selv alle vores køkkenelementer. På den måde er vi sikre på, at kvaliteten er i top, så du får et køkken, der holder i mange år. Vi tester selvfølgelig vores danske køkkener til det yderste og giver som en ekstra service 30 års garanti på alle egenproducerede skabe, fronter, hængsler og skuffer.

Vi lagerfører selv vores køkkenelementer i Aulum, Midtjylland, og kan derfor tilbyde hurtig levering i hele landet. Bestiller du for over 5.000 kr., får du tilmed gratis levering. Tag et kig på vores udvalg af køkkenelementer her på siden, og kontakt os gerne på info@kitchn.dk, hvis vi kan hjælpe med noget.

UNDERSKABE

OVERSKABE

HØJSKABE  

TOP- OG BUNDSKABE

Alle slags elementer til køkken

Hos Kitchn.dk har vi alt i billige køkkenelementer. Her finder du blandt andet flotte og slidstærke køkkenbordplader, højskabe, køkkengreb og naturligvis køkkenskabe i et væld af varianter. Er du til skandinavisk minimalisme med grebsfri låger, eller foretrækker du en mere romantisk stil med udskæringer og pilastre? Du finder det hele og mere til hos Kitchn.dk.

Fælles for køkkenelementerne er den gode kvalitet til billige priser.

Sammensæt dit drømmekøkken online

Vi synes, det skal være nemt at købe nyt køkken online. Derfor kan du hos Kitchn.dk sammensætte et komplet køkken eller sågar et bryggers ud fra vores køkkenelementer. Du vælger selv de rå køkkenelementer, og du kan derfor tilpasse køkkenet efter lige netop jeres rum, behov og ønsker til stil og funktionalitet.

Foretrækker du eksempelvis skuffer i hele køkkenet, kan du vælge det. Har rummet en god loftshøjde, kan du også vælge højskabe eller et indbygningsskab til f.eks. fryseren. På den måde får du et funktionelt og elegant køkken med et minimum af forstyrrende elementer, og du kan selvfølgelig vælge skabene med samme fronter som vores øvrige elementer. Slut af med at vælge greb, sokkel og indvendigt skabstilbehør – så er du klar til at bestille dit nye køkken hjem.

Har du brug for køkkeninspiration, eller skal vi udarbejde et tilbud til dig? Det kan godt være svært at forestille sig det endelige køkken blot ved at se billeder af enkelte køkkenelementer. Derfor tilbyder vi hos Kitchn.dk at udarbejde et gratis tilbud til dig med plantegninger og 3D tegninger over køkkenet. Vi kan også lave en flot Virtual Reality præsentation af dit projekt. Du bedes blot sende os cirkamål, et par billeder og dine ønsker – så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage med et konkret tilbud.

På vores tegninger kan du se køkkenelementerne som del af en rigtig indretning, og du kan hurtigt danne dig et overblik over, om arbejdsstationer og skabe er placeret optimalt i lige netop dit køkken.

Bestil køkkenelementer hos Kitchn.dk

Har du fundet de rette køkkenelementer til dit drømmekøkken, kan du trygt bestille dem online hos Kitchn.dk. Vi tilbyder som bekendt 30 års garanti, og har du eksempelvis brug for hjælp til opmåling eller særlige leveringstider, gør vi vores ypperste for at hjælpe dig. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 97 43 05 00 eller info@kitchn.dk - vores konsulenter sidder klar til at give dig råd og vejledning.