Køkkenvaske

Hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af vaske i forskellige materialer. Om du er til klassiske stålvaske eller de moderne, sorte tectonite vaske, kan du finde din nye køkkenvask i vores udvalg.

I vores webshop finder du nedfældningsvaske, som er nemme selv at montere. Ønsker du en vask, der ligger plan med bordpladen, så der ikke er kanter der fanger skidt og skal holdes rent, så kontakt vores konsulenter og få tilbud på bordplade med underlimet vask.

Vælg den rigtige vask til dit køkken

Vi bruger det meste af tiden i køkkenet omkring vasken. Derfor anbefaler vi, at du bruger tid på at vælge den rigtige.

I vores sortiment har størstedelen af vaskene et hul til armaturet, et ”hanehul”, men andre kommer uden.

De fleste af vores køkkenvaske passer til et standard 60 centimeter underskab, men du finder også mindre vaske, som er egnet til skabe, der kun er 50 centimeter brede.

Når du har valgt den rigtige vask, skal der naturligvis også et lækkert armatur til. Hos Kitchn har vi et spændende udvalg, som er med til at fuldende arbejdspladsen ved vasken. Du finder blandt andet en række flotte modeller fra danske Cassøe. Du kan også overveje et armatur, der kan lave kogende vand, for eksempel Quooker.

Sådan rengør du vasken


Uanset hvilken vask, du vælger, så er rengøring en del af hverdagen. Vi giver dig her de bedste råd til at holde din vask pæn uanset materiale.

Stålvask


En stålvask er praktisk og nem at holde. Du kan bruge helt almindelige rengøringsmidler og en opvredet klud. Er der genstridige pletter, kan du bruge skurepulver eller lignende produkter. I de fleste supermarkeder kan du desuden købe forskellige plejemidler, der netop er lavet til stålvaske.
Du kan forhindre kalk i at ophobe sig eller snavs i at sætte sig fast, ved at tørre din vask af med en fugtig klud efter brug.

Du vil aldrig helt kunne undgå ridser i din stålvask, det er en del af udseendet på en stålvask. Ridserne opstår ved kontakt med hårde materialer som knive, sten, glas og aggressivt rengøringsmiddel. Der findes produkter på markedet som kan polere småridser væk.

Tectonitevask


Tectonite er et nyt innovativt glasfibermateriale specielt udviklet af Franke. Den daglige rengøring af denne type vask kræver kun en tur med opvaskebørsten og opvaskemiddel, og derefter aftørring. Herved undgår du risikoen for kalkpletter, som er besværlige at fjerne.

Hvis du bor i et område med hårdt vand er der større risiko for misfarvninger som følge af kalkaflejringer fra vandet. Kalkpletter kan du fjerne med kalkfjerner som sprayes på. Lad det sidde og trække lidt. Efterfølgende rengøres vasken med en nylonsvamp eller grydesvamp. Det kan være nødvendigt at gentage proceduren. Hvis vasken bliver hårdt angrebet af kalk, kan du fylde vasken med varmt vand, tilsæt en opvasketabs og lad vasken stå i blød natten over. Herefter rengøres vasken med en grydesvamp.

Vores konsulenter ved alt om køkkenvaske


Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller er du i tvivl om, hvilken vask, du skal vælge? Spørg gerne vores dygtige køkkenkonsulenter på info@kitchn.dk.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*