Kontakt

Vigtig info!

Grundet Covid-19 virussen er administrationen hos kitchn.dk blevet bedt om at arbejde hjemmefra. Produktion og forsendelse kører fortsat som normalt indtil videre.

Af samme årsag er det heller ikke muligt at besøge vores showroom i Aulum frem til min. 13/04-20, men det ubemandede showroom i valby kan fortsat besøges. Du kan læse nærmere om hvordan under menuen SHOWROOMS.

Vi opfordrer til at i henvender jer på mail og ikke pr. telefon, så ringer vi dig gerne op, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.


Hos Kitchn er vi altid klar til en dialog omkring dine ønsker. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give vores kunder den absolut bedste service og rådgivning i branchen. Derfor er vi erfarne fagfolk som ved hvad vi har med at gøre og kan derfor give dig kompetent sparring i dine valg af produkter.

Vi besvarer i udgangspunktet henvendelser på hverdage 8.30-15.30. Hvis du kontakter os uden for dette tidsrum, vender vi tilbage snarest.

Skriv til os

Skriv en mail til os på info@kitchn.dk eller chat med os via boblen, når den er synlig på webshoppen. Er den ikke synlig, er vi offline.

Flere ressourcer

>> Sådan kan du udskifte dine køkkenlåger
>> Prøv vores køkken-tegneprogram
>> Gode råd til at købe et lavpriskøkken
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*