Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse på hverdage mellem 8.30 og 15.30.

Vi vil altid gerne hjælpe

Har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os, uanset om du har et enkelt spørgsmål, der skal besvares før du er klar til at købe et enkelt køkkenskab eller du har brug for hjælp til at komme i gang at tegne et helt nyt køkken, bad eller garderobe.

På Facebook Messenger har vi en chatbot, som kan håndtere nogle af de mest almindelige henvendelser. Hvis du har brug for hjælp til noget, der ligger udover det, den kan håndtere, henviser den dig automatisk til vores kundesupport, så du får svar af en medarbejder hurtigst muligt. Vi besvarer kundehenvendelser på hverdage mellem 8.30 og 15.30.

På mail info@kitchn.dk er det både vores salgssupport og vores køkkenkonsulenter, der har mulighed for at hjælpe dig. Her kan vi håndtere alle typer af henvendelser, uanset om du ønsker at købe et helt køkken eller savner mål på et af vores produkter. Vi besvarer kundehenvendelser på hverdage mellem 8.30 og 15.30.

Vi har ikke en åben telefonlinje, du kan ringe til, men vi vil meget gerne ringe dig op, hvis du har brug for at tale med os. Hvis du skriver en mail med dit telefonnummer og en beskrivelse af, hvad du ønsker at tale om, så sørger vi for, at du bliver ringet op af den relevante medarbejder. Vi kan tilbyde opringninger på hverdage mellem 8.30 og 15.30.