Landkøkken

Nogle boliger er som skabt til et landkøkken. De kalder på smukke fyldningslåger, massive træbordplader, vitrineskabe, smukke greb, florlette gardiner og masser af charmerende detaljer.

Her finder du inspiration til, hvordan du kan skabe det helt perfekte landkøkken, uanset om du er til klassisk, fransk landkøkken eller en udgave, der blot låner nogle af favoritelementerne fra den romantiske køkkenstil.

Landkøkkenet er et arbejdskøkken... men et smukt ét!

Landkøkkenet kan have mange forskellige udtryk. Et landkøkken er hyggeligt, varmt og hjemligt, men det er også en arbejdsstation, hvor der laves mad og bages til familien, til gæster, til hverdag og livets fester. Det er vigtigt, at funktionaliteten er i top, og her kan vores konsulenter rådgive dig, så du får placeret alle køkkens arbejdspladser hensigtsmæssigt i dit nye landkøkken.
FYLDNINGSLÅGER
De detaljerede låger er med til at definere landkøkkenet. Den smukke Madison-låge i hvid er en klar favorit.
VITRINESKABE
Smukke vitrineskabe med sprosser er perfekte til at udstille glas og keramik i dit landkøkken. Alle lågedesigns kan levers som vitrinelåger.
GREB & KNOPPER
Landkøkkenet fuldendes med de rigtige greb og knopper. De traditionelle, oplagte valg er porcelænsknopper, messinggreb eller greb i antiklook.
ET MODERNE TOUCH
Selvom den overordnede stil er landkøkken, kan du sagtens afvige fra det traditionelle. Giv stilen dit eget personlige touch.

Mere inspiration

Lågeoversigt
Guide: 9 gode råd til et billigt køkken
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*