Marmorline

Vi forhandler en række standardvaske og bordplader fra Marmorline, som du kan lægge direkte i kurven. Hvis du har andre ønsker til din nye badvask, har vi dog mulighed for at bestille specialvaske direkte fra leverandøren. Her kan du både vælge vaskens form og materiale blandt et væld af varianter. Kontakt os på info@kitchn.dk, så hjælper vi dig med at bestille.
Bredde
Dybde
Højde
Mærker
Sortering
Viser 17 ud af 17 produkter

Badvaske og plejeprodukter fra Marmorline

Hos Kitchn finder du altid et godt udvalg af Marmorlines mest populære bordplader og ikke mindst plejeprodukter til badeværelsesvaske. Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige, så læs med her.

Få specialdesignet din vask hos Marmorline


Hos Marmorline kan det meste lade sig gøre. Vil du have vasken i den ene side af bordpladen eller vil du have to vaske i den samme bordplade? Hos Kitchn hjælper vi dig med at få lige præcis den vask, du drømmer om, og du kan bestille alt, hvad Marmorline kan levere, gennem os.

Se mere om mulighederne for at designe din helt egen vask med Marmorline her:

ALLE MARMORLINE MODELLER

ALLE MARMORLINE MATERIALER


Vil du have et tilbud på en speciallavet badvask? Bed om et tilbud via mail

Danskproducerede badbordplader fra Marmorline


Marmorline er en danskejet virksomhed, der har sin produktion i Grindsted. De står for høj kvalitet og  produkter, der passer godt til den skandinaviske stil.

Marmorline plejeprodukter


Vi anbefaler altid, at du vælger Marmorlines plejeprodukter, hvis du har en vask fra Marmorline. Du skal vælge forskellige produkter, afhængigt af, om du har en mat eller en blank vask, for at være sikker på, at den matte forbliver mat og den blanke forbliver blank.

Om din vask er hvid eller en anden farve, har ingen betydning for, hvilket plejeprodukt du skal vælge.

Når du vælger vores Marmorline plejesæt får du altid både et renseprodukt, en voks og en fiberklud, som er velegnet til brug på vasken,