Massiv Bordplade Mahogni 302 cm

Massiv Bordplade Mahogni 302 cm
Før musen henover billedet for at zoome
Massiv Bordplade Mahogni 302 cm
Massiv Bordplade Mahogni 302 cm
Før DKK 2.875,00
DKK 2.299,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Antal
   På lager
Bordplade massiv træ - Oliebehandlet mahogni

 • Længde: 3020 mm
 • Dybde: 600 mm
 • Tykkelse: 30 mm
 • Oliebehandlet, natur
 • Ret forkant m. fas
 • FSC certificeret mahogni

  OBS - Massive bordplader betragtes som ”SPECIALVARER”, og kan ikke returneres. Se evt. vores handelsbetingelser.

  Da en massiv bordplade i mahogni kommer af et levende materiale, må der forventes lettere spil og åretegninger i bordpladen - dette kendetegner netop en rigtig træbordplade. Det er videnskabeligt bevist at syren i massivt træ virker bakteriehæmmende, og dermed fremmer hygiejnen ved brug i f. eks. køkkener. Bevar din mahogni-bordplade pæn vha. forskellige plejemidler, der ligeledes kan købes her i shoppen.


 • Mest populære
  OM KITCHN.DK

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

  support når du har tid


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven