Massive træbordplader

Få et godt tilbud på en massiv bordplade!


Det er nemt og vi skal kun have oplyst:

 • Hvilken massiv træsort du ønsker

 • Hvilke mål bordpladen skal have

 • Hvilken vask du evt. ønsker

  Læs herunder hvordan, og se vores store udvalg.


 • Derfor skal du vælge en køkkenbordplade i massivt træ

  Træ er et populært valg som bordplade i køkkener – og med god grund. Det er tidsløst, varmt og indbydende. Med en eksklusiv træbordplade tager du et stykke af naturen med ind i køkkenet, og den er faktisk nemmere at holde, end mange måske lige går og tror.

  Takket være det naturlige indhold af syre er mange træsorter bakteriehæmmende, og de kan nemt repareres eller slibes ned, hvis der opstår skader. Med en hurtig oliebehandling holder din træbordplade sig flot, og den udvikler sig og får personlighed i takt med, at du bruger køkkenet.

  Vælg for eksempel en træbordplade i hvidtonet ask til det minimalistiske køkken, en træbordplade i valnød til det romantiske køkken eller en egetræsbordplade til det klassiske køkken. Mulighederne er mange, og du kan være sikker på, at det massive træ giver varme, stemning og er behageligt at arbejde ved.

  Du kan se vores vaske til nedfældning her, lignende vask kan købes til underlimning,

  Tag et kig på vores udvalg køkkenbordplader i massivt træ herunder. Kitchn.dk tilbyder en bred vifte af træsorter med hver deres fordele.


  Ved du allerede hvilken træbordplade du skal bruge...!
  Så kontakt os på info@kitchn.dk eller 97430500 og få en tegning og et tilbud.


  Alle træsorterne i vores LIGHT sortiment tilbydes i 28 & 40 mm bordplade tykkelse:

  Stavene i vores LIGHT-sortiments bordplader er 42 mm bredde og i faldende længde 150-600 mm. Når pladen er limet sammen fremstår den med et flydende forbandt udseende.

  Afhængig af træsorten man vælger, så har bordpladerne forskellige hårdheder. Hårdhed fortæller om, hvor slidstærk og robust bordpladen er. Det måles efter JANKA metoden, hvor hårdheden er det tryk i kg, der skal til for at presse en 10 mm stålkugle halvt ned i træets overflade. Dette betyder, at jo hårdere træet er, jo mere robust og slidstærk er bordpladen.

  Ask Hvidolie

  Lys og hvidtonet med striber i strukturen. Bordpladerne vil beholde en ensartet hvidtonet overflade ved jævnlig vedligehold.

  Hårdhed: 760

  Ask Natur

  Lys og gylden træsort med markante striber i strukturen. Som oliebehandlet overflade vil bordpladerne ved påvirkning af sol blive mere gullige med tiden.

  Hårdhed: 760

  Amerikansk Valnød

  Relativ mørk træsort med en mørkebrun/gråbrun årestruktur. I sollys kan pladen over en længere periode blive lysere.

  Hårdhed: 420

  Eg Natur

  Brugervenlig træsort med en tydelig og karakteristisk årestruktur. Den gyldenbrune farve giver pladen dybde og varme. Metal kan give afsmitninger i overfladen på pladen.

  Hårdhed: 690

  Eg Hvidtolie

  Eg er en meget egnet trætype til behandling med hvidolie, som fremhæver egetræets flotte struktur. Ved jævnlig vedligehold bibeholder ege bordpladen den lyse overflade.

  Hårdhed: 690

  Eg Sort

  Mørk træsort med tydelig og grovtegnet årestruktur. Den mørke sort/brune farve giver pladen dybde og varme. Metal kan give afsmitninger i overfladen på pladen.

  Hårdhed: 690

  Mahogni

  Tidløs mørk rødbrun farvetone, som med tiden bliver lidt mørkere.

  Hårdhed: 520

  Tegning og tilbud på træbordplader

  Når du har valgt træsort, tykkelse og eventuel vasktype, er du klar til at få et tilbud på din nye træbordplade. Lav en simpel tegning i stil med skitsen til højre – så laver vi på den baggrund et tilbud til dig. Sørg venligst for, at følgende oplysninger er på din skitse:

  - træsort og tykkelse på pladen
  - forkant markering og type
  - tydelige udvendige mål
  - samlinger og afskæringer
  - vasktype (kun ved underlimet vask)
  - vaskplacering til midten af vaskskab

  Send skitsen til info@kitchn.dk. Vi vender tilbage med et tilbud inden for 24 timer på hverdage.


  Hvis du søger en anden type massivtræ, tykkelse, bagkantsliste eller andre specielle løsninger kan du kontakte os og høre nærmere!
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven